Filmik jest z sierpnia 2009.. mogło się coś zmienić
Printable View
Filmik jest z sierpnia 2009.. mogło się coś zmienić
zapewniam, że nic sie nie zmieniło.
W zeszłym roku był tam jakiś track day to ludzie tez nie chcieli brać udziału albo narzekali na dziury, nawierzchnie itd
I do tego jest za dużo barierek i za wąsko. Nikt tu chyba nie jest mistrzem kierownicy i można bardzo łatwo wylecieć z Toru prosto w barierki lub drzewa..
Ech.. ta nasza kochana Polska..
W każdym razie ja się w kwestię toru nie mieszam.. w tym roku profilaktycznie sobie odpuszczę..
Więc ja bym stawiał na dobry nocleg z obiadokolacją :]
I chętnie jakieś atrakcje poboczne.. zeszłoroczny spływ był świetną zabawą.. rajd turystyczny też fajna sprawa ale ciut za późno i średnio był czas się delektować okolicą jeśli się chciało zdążyć zaliczyć wszystkie punkty ;]
Ja raczej też nie ryzykowałbym szaleństw po fiatowskim "torze" - szkoda auta
Ocho!!! Maciek chyba dorzucił kilka kobył pod maske, że chce sie ścigać :) można się ścigać, ale tor też by się przydał, żeby troche adrenalinki było
nic jeszcze nie dorzuciłem ale nie mowie nie :) najpierw musze sprawdzic ile zdechło od zeszłego zlotu :P w czestochowie oprucz cwiartki był krotki tor sprawnosciowy,mata poslizgowa,test stewarta,a potem mozna było sobie całe lotnisko do okoła objezdzic na max speedzie :) przynajmniej opony tak nie leciały :)
Tychy wyglądają ciekawie, ale to chyba bardziej wersja semi-pro jeśli chodzi o zabawę... to nieco za wysoka półka, bo to szybciej, gorzej dla samochodu i niebezpieczniej...
Opcja 1/4mili jest trochę słaba...