Żeby włożyć przewody do kostki musisz kupić konektory iso blapunkta. Jeśli chodzi o nr. Pinow to w zielonej kostce to są: 10 11 12. Na stronie wcześniej masz wszystko jasne napisane.
Printable View
Żeby włożyć przewody do kostki musisz kupić konektory iso blapunkta. Jeśli chodzi o nr. Pinow to w zielonej kostce to są: 10 11 12. Na stronie wcześniej masz wszystko jasne napisane.
U mnie już wszystko działa
Taśmę kupiłem z wtyczką, a do radia wydłubałem piny z takiego kabelka:
http://allegro.pl/wejscie-aux-blaupu...776169120.html
Są 2 rodzaje taśm - różnica polega na dzyndzlu do wyłączania kierunkowskazu
Piny 4-10 3-11 2-12 podświetlanie natomiast podłączyłem pod pin 6 w radiu czyli 5-6
Pin 6 ma +12V po załączeniu radia i efekt jest taki, że gdy radia gra to podświetlanie jest, a jak nie gra to go nie ma. Jakoś logiczniej mi to pasowało niż podpięcie pod + po stacyjce
Orientujecie się czy kierownica multi z GT Q2 będzie pasować do 147??
Powinna bez problemu bo jest taka sama - Kuba ma u siebie kierownicę z GT.
ok, dzięki
na 100% pasuje
Ma ktoś pomysł dlaczego kierownica multi nie chcemi wejść na miejsce zwykłej, wchodzi wieloklin ale dużo płycej niż moja. Mogę ją przykręcić ale tylko o połowę mniej niż moją.
Porównaj wielokliny obu kierownic. Może ktoś Ci puscił kierownicę z 156-ki.
Wielokliny w 147 a 156 się różniły
Wysłane z mojego HTC One S
Może kupiłeś od 156 FL?
Ja żeby wyciągnąć musiałem porządnie szarpnąć ale z włożeniem problemów nie miałem.
Poniżej 147 z 3 wypustkami zaznaczonymi na czerwono, różnica też jest w grubości zaznaczonej na niebiesko.
Załącznik 87168
Poniżej 156 fl bez 3 wypustek oraz grubsza ścianka, wydaje mi się że da się powiększyć ten otwór i będzie pasować. Ma ktoś pomysł jak.
Załącznik 87170
Ewentualnie sprzedam kierownice w bardzo ładnym stanie 156fl
Załącznik 87171Załącznik 87172
Poniżej 100zł