No ile ?
Printable View
No ile ?
robiac offtop i podlaczajac sie do pytania ile to kosztuje musze stwierdzic, ze na tak malo zywym forum to dawno nie bylem. srednio posty pojawiaja sie tu co 2dni widze - panowie do roboty!
Hehehehe...malo zywym??Cytat:
Napisał a-l-e-x
Chyba wczesniej byles na forum VW :D :D
VW jest na ulicach i na forach duzo wiecej niz naszych pieknych Belli i stad taka frekwencja, a poza tym nie zapominaj ze sa wakacje :mrgreen: :mrgreen:
koszt przejściówki do podłączenia vdo daytona do systemu siemens jest około 350 złotych .
słownie trzysta pięćdziesiąt złoty .
Jest to koszt kompletnego złącza z nawych podzespołów i wtyczek , bez zysku z mojej strony .
W całym tym złączu wtyczki są najdrozsze tylko wtyczka do vdo mitsumi kosztuje 200 zł u producenta .
Liczyłem że od (sproket) kupię tańsze wtyczki ale nie wyszłom .
pozdrawiam .
heneki i co dalej wtyczki juz podałes ale pytanie było cały koszt ile wynosi nawet z twoim zyskiem.Pozdrawiam <hello>
Jak wyżej 350 zł pisałem wcześniej nie chcę na nikim zarabiać , a moim zyskiem może być to że może dostane rabat na wtyczki jak weznę więcej .Cytat:
Napisał peteja_43
myślę że uda mi się utargować z 15 zł na sztuce .
jak bym kupił wtyczki po 50 zł od (sproket) to koszt byłby 250zł ale wyszła kicha i dwa miechy z głowy .
no dobra czyli na czym stoimy bo już nie wiem
czy jesli zamówię u ciebie to coś za 350 zł i kupię sobie we wlasnym zakresie navi to będę to mógł bezproblematycznie podłączyć ?
Witam Wszystkich ;) Ja też sie rozglądałem za polską mapą do 166 i jedyna na co wpadłem to na giełdzie w milowicach jest coś takiego do 166 za 80 zł płyta z mapą tylko że nie mam czytnika zeby sprawdzić czy to faktycznie działa więc jeśli ktoś ze śląska lub okolic sosnowca podjechałby na milowice i sprawdził może byłaby jakas alternatywa Pozdrawiam Łukasz
Witam,
Super. że można na tym forum poczytać o konkretach.
Przeczytałem 8 stron i mam pytanie.
U mnie w Alfie nie było navi od nowości a kupowałemnową w salonie w Polsce.
Mam antenę na dachu i żyję wprzeświadczeniu, że jest ona do radia.
Czy kupując przejściówkę i nawigację VDO Dayton będę miał komplet do używania navigacji w Alfie czy jeszcze coś muszę mięc?
Dzięki z góry za każdą odpowiedź.
ta antena na dachu to trzy w jednym telefon navi i radio ...