a ja jestem zaskoczony sedanem kia,kurcze niewiem jaki to model ale wyglada groznie,wielkosc 159,widzialem kilka razy czarna z czarna szyba i naprawde robi wrazenie.
Printable View
a ja jestem zaskoczony sedanem kia,kurcze niewiem jaki to model ale wyglada groznie,wielkosc 159,widzialem kilka razy czarna z czarna szyba i naprawde robi wrazenie.
Widelec jest piekny ale GT jest dla mnie raczej nie do przyjecia bo jest 2/3 drzwiowy.Jak juz to Quatroporte z czerwona skorka:D.Chyba Camil ma taka bestyjke.Jedyne co jest na minus to koszty utrzymania takiego auta.Reszta to same plusy
Po Alfie to tylko Alfa :)
Tak z bardziej "przyziemnych" marek to moze nowa Mazda 6?
Załącznik 107537
Czarny_28, Camil mial "stare czterodzwiowe", zobacz nowe Quattroporte (rocznik 2013). Miód i orzeszki (przypomina Ghibli, które było wcześniej, z tyłu trochę Audi i długi jest - 5.5m)
http://www.youtube.com/watch?v=I9NVACCLRos
(włącz napisy - są angielskie w tym review)
piekna ta nowsza i starsza wersja no i Ghibli tez.Jasna skorka w srodku albo czerwona ale to tylko marzenia
hehe, całkiem niezłe te Maserati, przyznaję, z tym że tu wchodzą w grę jeszcze dwa zagadnienia: po pierwsze budżet, a po drugie idea samego tematu, w którym mowa jest o autach zasadniczo porównywalnych klasowo ze 159 :)
Jeśli dziś odpowiada Ci posiadana ALFA 159 to z pewnością Hyundai i40 czy też Kia Optima zawiodą Cię:
> zawieszeniem - prowadzenie auta
> silnikami - brak spontaniczności
> pozycja za kierownicą - słabo wyprofilowane fotele
Natomiast nie zawiodą Cię:
> przestronnością wnętrza i jego wyciszeniem
> wyposażeniem dodatkowym
> ogólną jakością wykonania
... i brakiem poważania u innych kierowców.
Wystarczyło mi 6 dni bym wrócił do swojej ALFY ... na kolanach.
Jeśli w najbliższym roku nie pojawi się nowy model AR to niestety moją uwagę będę musiał skierować na nową Mazdę 6.