do mnie rurka doleciała jeszcze nie widziałem bo leży na poczcie ale jutro z samego rana zara tam lecę i zobaczymy co to za ślicznotka
Printable View
do mnie rurka doleciała jeszcze nie widziałem bo leży na poczcie ale jutro z samego rana zara tam lecę i zobaczymy co to za ślicznotka
Moja rura już zamontowana, polecam!
Użyłem starej rury z innego auta, tak żeby nie niszczyć obecnej, jest to chwilowe rozwiązanie, po weekendzie planuje zakup silikonowych łączników żeby to miało ręce i nogi.
np. coś takiego: http://allegro.pl/lacznik-silikonowy...315648774.html
jutro jak będę montował osłonę pod silnik to zrobię fotki.
turboo przyjemnie wstaje, było warto:rolleyes:
Dzieki za odpowiedz.
Czeka mnie to samo. Rura już czeka, dlatego byłem ciekawy jak Ci poszło. Czyli bez opasek sie nie obejdzie.
Pozdro.
Opaski najlepiej kup nowe a na gumowe laczniki mozesz zastosowac stara rure,,chociaz z dolnej moze byc ciezko,ona sie zwerza,ale mysle ze te laczniki z linku maja taka cene ,ze warto dolozyc i miec 100% radosci:)
Ja zmieniałem aby dół więc na fotkach niewiele zobaczycie ale wstawię...
zmierzyłem długość łączników jakie trzeba kupić, u mnie to 7,5-8cm od strony turbiny i jakieś 9cm od intercoolera.
U sprzedawców na allegro można kupić dowolną długość.
Załącznik 57216Załącznik 57217
U mnie również wymieniona górna rura. Opaski nowe, zaś łaczniki ze starej gumy. Naprawde polecam :)
Załącznik 57248Załącznik 57249
napiszcie coś o osiągach. Czuć jakaś różnice tzn wcześniej wstaje turbo? mniejsza turbo dziura? tez zamówiłem i jestem ciekaw jaki bedzie efekt:)
Ja właśnie zamówiłem w firmie Fmic złączki i opaski GBS które na prawdę są masywne i trzymają super.