Ale słabizna z tymi osobami.. Masakra, kto by pomyślał.. No ale dzięki temu będziemy się świetnie bawić w mniejszym gronie. Chodzi mi o to, że każdy każdego będzie widział i z każdym będzie można porozmawiać :D
Ale słabizna z tymi osobami.. Masakra, kto by pomyślał.. No ale dzięki temu będziemy się świetnie bawić w mniejszym gronie. Chodzi mi o to, że każdy każdego będzie widział i z każdym będzie można porozmawiać :D
Szanowni uczestnicy Zlotu (fajnie i oficjalnie to zabrzmialo :) )
Jak wiecie grupa jaka sie zawiazala nie jest taka jakiej sie spodzewalem i umowa z Hotturem musiala sie nieco zmienic. Na cale szczescie nie jest gorzej. Jest tak samo dobrze.
1. Bawimy sie w budynku glownym (tam gdzie w poprzednim roku) w sali kominkowej.
2. Sala gimnastyczna jest do naszej dyspozycji. Tylko nie zapomnijcie strojow sportowych, a w szczegolnosci butow!
3. Mamy DJa, mamy zastawione stoly, mamy co chcielismy :)
4. Mamy noclegi
5. Mamy sniadanko w niedziele.
NIE MAMY:
1. nie mamy powitalnego poczestunku, ktorym mialo byc piwko i jakies paluszki czy chipsy. Dlatego tez jeszcze raz sie deklaruje, ze 50 browarow postawie ja jako ja :) Zeby jednak powitanie bylo :) Niestety nie macie wplywu na wybor browara :P
CO NALEZY ZABRAC ZE SOBA:
1. pozytywne nastawienie na dobre spotkanie :)
2. STROJ SPOTROWY !!
Macie pytania?
Masz psa albo kota?
:sarcastic:
Robert... Gdybyście potrzebowali karmy dla zwierzaka, to walcie do tego gościa: http://www.husse.pl/jak-kupowac/opole/ :D
To kolasie mają zwierzyniec jakiś????
To co to za zwierzyniec???
To nie kąsam fabuły.... Po co Wam kontakt do typka z karmą? Co tak barus wypalił?