czy alu czy stal i tak trzeba ten cały śnieg zdjąć a to troszkę czasu zajmuje :( i o to mi głównie chodziło
no chyba że kolega tylko boczne i przednią szybkę i wio do przodu ;) , ale to ponoć karalne hehehhe
Printable View
czy alu czy stal i tak trzeba ten cały śnieg zdjąć a to troszkę czasu zajmuje :( i o to mi głównie chodziło
no chyba że kolega tylko boczne i przednią szybkę i wio do przodu ;) , ale to ponoć karalne hehehhe
Warunki pogodowe są takie jak...widać ma zdjęciach (dobrze,że nie czuć), ale Alfa wciąż umila widoki.
Załącznik 83074 Załącznik 83076
Załącznik 83075 Załącznik 83077
Benzyna kontra diesel.
zdjęcia dzisiaj z rana... :) nie myta prawie od dwóch miesięcy - nie mogę patrzeć ale temp. ciągle poniżej zera nie pozwala na wiele... :(
Ja przy - 5 normalnie myje bezdotykową i nie narzekam :) nic nie przymarza, no chyba, że krople nie ściekną, to owszem :D Ale moja Dziewczyna w swojej 147 już ma nico większy problem, bo woda się dostaje między dach, a ramki drzwi i potrafi delikatnie przymarznąć, mimo solidnie "nasilikonowanych" uszczelek
mówimy o bezdotykowej czy automatycznej ? bo sie zgubiłem ;)
Jak można tak auto skrzywdzić i puścic ja na automat ...
To może i ja pokażę moją maszynkę. W tym roku mała rewolucja bo widoczne koła zostają na zimę a na lato wskakują Speedliny 17'. Lada dzień odbiór z piaskowania i malowania:) Co do mycia to w środę jadę do Kudowy- Zdroju i pewnie po trasie mycie obowiązkowe, a pogoda za bardzo nie pozwala...
Załącznik 83346Załącznik 83347