Super foty !!!!!
Printable View
Super foty !!!!!
No no foty super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fred wazne ze głowa juz nie boli ha ha
foty przepiękne musisz otworzyć zakład fotograficzny
pozdrawiam <hello>
A tak wogóle było super chciałem podziękować wszystkim za mile spędzony dzień!!!!!!!
ALFAHOLICY to jednak zajebista ekipa <haha>
Fotki świetne :)
Szkoda że nie zostałem z Wami do końca a najbardziej żałuje, że nie pochwaliłem się że w sierpniu też miałem ślub. Taka "eskorta" to tylko raz w życiu może się trafić.
Wszystkiego Naj... dla Młodej Pary.
Super foty-profesionalne.
Proponujemy mianować FREDA nadwornym fotografem klubu.
my również widzieliśmy ferrari i to z dwoma młodymi:) hehheh
Heh Koleżanko miałaś tak sugestywne odejście spod świateł ,że aż pojechaliśmy tym odciętym przez czerwone światło ogonem za Tobą :lol: Gdyby nie kilka telefonów do adamodg z prośbą o pilotarz miałabyś z 5 - 6 Belli na ogródku :wink:Cytat:
Napisał alfka156
Pozdrawiam :)
Aaaa... bo tak sam leżał na Twoim dachu i smutno mu było ... :wink: :wink: :wink:Cytat:
Napisał Kosiar
FRED - Sigma robi cacy fotki :D Dobre szkło :)
Heh Koleżanko miałaś tak sugestywne odejście spod świateł ,że aż pojechaliśmy tym odciętym przez czerwone światło ogonem za Tobą :lol: Gdyby nie kilka telefonów do adamodg z prośbą o pilotarz miałabyś z 5 - 6 Belli na ogródku :wink:Cytat:
Napisał alfka156
Aaaa... bo tak sam leżał na Twoim dachu i smutno mu było ... :wink: :wink: :wink:Cytat:
Napisał Kosiar
FRED - Sigma robi cacy fotki :D Dobre szkło :)
Dzieki wszystkim za pochwały :D Nadwornym fotografem to ja juz zostalem tyle ze to fucha nie płatna :P penny21, fakt faktem ze jak sie utrzymuje Sigme ok f8 to jest ostra. Polubilem te szkła.
Ale , ale... ja bym chcial zobaczyc tez Wasze foty :twisted: Tyle tam bylo aparatów a jeszcze nik nic nie wrzucił. Czekamy :mrgreen:
fred
[quote="penny21"]Heh Koleżanko miałaś tak sugestywne odejście spod świateł ,że aż pojechaliśmy tym odciętym przez czerwone światło ogonem za Tobą :lol: Gdyby nie kilka telefonów do adamodg z prośbą o pilotarz miałabyś z 5 - 6 Belli na ogródku :wink:Cytat:
Napisał alfka156
Sorki za wprowadzenie w błąd, ale gdy zobaczyłam znany mi już zjazd powrotny.. to musiałam się szybko ewakuować, jak wiesz dostałam za to mandacik he he..
a i nie miałabym nic przeciwko małemu zlocikowi Belli u mnie, można było coś zorganizować :D