W tym temacie już nic nie napiszę.
Nie chce znowu dostać ostrzeżenia od moderatora :)
Odpowiedz na moje pyt.
Printable View
W tym temacie już nic nie napiszę.
Nie chce znowu dostać ostrzeżenia od moderatora :)
Odpowiedz na moje pyt.
W którym miejscu wyszły niestworzone wypociny? Jak się boisz na forum to wal na priva.Cytat:
Myślisz, że jesteś taki super jak powycinasz wycinki z postów i powklejasz pod sobą? I później wychodzą niestworzone wypociny?
No akurat nie jeżdżę. Spodobało mi się dłubanie w silniku a inne motory nie bardzo chcą się psuć więc sam rozumiesz...Cytat:
Pytam się czemu nie sprzedaż Alfy tylko jeździsz jeszcze takim złomem?
Pasuje Ci taka odpowiedź czy mam sklecić coś używając do tego słów: styl, bella, VW, niemiecki, piaszczysta plaża, słońce Italii?
Kolego omron, proponuję przejrzeć historię Alfy i sprawdzić pod kątem silników 1600 cm3 i mniejszych...
Rozumiem że chcesz się odgryźć za swoje JTD ale ja proponuję przeczytać jeszcze raz moją wypowiedź :) Zresztą czasy kiedy takie wolnossące silniczki dawały radę już dawno minęły.
który to moderator dał Ci ostrzeżenie. Chyba nie w tym wątku, bo normalny człowiek widzi iż jest tutaj przynajmniej wesoło:) Pewnie dostałeś ostrzeżenie od jakiegoś gniewnego moderatora, posiadacza alfy w dieslu, a tfu, tfu co za haniebne słowo:P
Po wątku uswiadomiłem sobie iż nie należe do elitarnego grona "alfisti", "alfistów", czy k***a kogo tam jeszcze bo mam/miałem alfette w dieslu:)
Wszystko fajnie pięknie lecz do alfy nie pasuje silnik:
- diesel
Za to pasuje silnik:
- benzynowy doładowany LPG
Moderatora prosze o nie zamykanie tematu, gdyż naprawde jest śmiesznie:cool:
Prawdziwa Alfa to tylko taka co skladal ja w fabryce ktos o imieniu Giovanni , Alessandro , Fabio itd a tapicerke recznie szyla kobieta o imieniu Francesca
W przerwie na lunch musieli jesc spagetti aglio olio peperoncino i popijac winem montepuciano d'abruzzo
Inne sie nie licza jako prawdziwe alfy
Majster nie nie w Tym wątku. W innym miejscu namieszałem.
Ale nie chce, żeby mi się i tutaj to przytrafiło, jak mnie poniesie.
Dyskusja rozgorzała na dobre mam tylko taką cichą nadzieję że nie poróżni,a słyszeliście że do 2016 roku AR zamierza wprowadzić 6 nowych modeli,fajnie by było co nie?
A słyszałaś ile audi ma wprowadzić modeli Q? :D
A czy fajnie z alfą wyjdzie to zobaczymy czy coś z tych planów wyjdzie (osobiście wątpię) a jeśli nawet to czy nie przemalują np fiata pandy na czerwono i nie będą wciskać jako alfy :)
Taaaa 6 modeli....a dzis w warszawie bylo 30 stopni upał.
Żulia miala byc w 2012 , pozniej w 2014 , pozniej poczatek 2014 , teraz jesien 2014..
4C nie licz bo to bardziej gadzet niz wielkoseryjny model ktory bedzie napedzal sprzedaz
jak na razie to od roku i przez najblizsze 2 lata firma ma dwa modele , niskich segmentow , z maja gama silnikow
To sa fakty.
Reszta to bajkopisarstwo zarzadu Fiat
W ciagu najblizszych lat AR stanie sie marka historyczna - taka jest moja cyganska wróżba