-
Wesołych Świąt Panowie i Panie ci jeżdządzy Gtv oraz innymi alfami :) Mam ofertę zamiany swojego motocykla na taką Gtvkę:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-moz...C28462251.html
Jako że mam 159, miałem styczność ze 156 i słuchałem/ jeździlem / dotykałem tylko JTDmów. Proszę o radę w przypadku powyższej Gtvki, może ktoś ją zna oraz czy warto zainteresować się silnikiem 2.0TS w takim modelu?
Pozdrawiam
-
Jak zadbana to czemu nie :D a jaki masz moto????
-
zadbany TS jest bardzo fajny, niestety nie ma prostej metody zeby sprawdzić czy ten jest zadbany, ale na początek trzeba odrzucic wszystkie zabobony zwiazane z tym silnikiem i jak najszybciej wlac nowy porzadny olej, autko wygląda nieźle, spojler tylko ma wieśniacki ;) no i cena nie jest jakas wyjątkowo atrakcyjne, ale że rocznik w miarę młody to da się zniesć, koła na +, pod maską tez zadbane...
po stronie kierowcy brak znaczka na tylnym błotniku, poza tym całość wyglada na całkiem nowy lakier, więc trzeba się dobrze przyjrzeć czy aby nie ma reszty słupa w środku ;) brak tez fotki boczka fotela kierowcy, który coś by nam powiedział więcej o możliwym przebiegu
po wyrzuceniu anten, spojlera i - 30 na zawiasie moze byc kozak o ile lakier na zywo wygląda równie dobrze
-
Ładnie wygląda jak na calibre ;) A tak poważnie, moment obrotowy w Twojej 2.4 i dynamika + doświadczenia z motocyklem - murowany niedosyt przy 2.0. Ledwo V6 3.0 daje radę z JTDm.
-
AtrurK pytanie do czego sie kupuje auto, bo jak do zapieprzania to faktycznie TS jest słaby w zestawieniu z V6 ale do zwyczajnej nawet w miarę szybkiej jazdy wystarczy w zupełności, wiec nie przesadzajmy, to nigdy nie było auto stricte sportowe a raczej miejsko lansiarskie ;)
-
Moja Gtv na sprzedaz.Zdjecia stare i inne cenne wiadomosci poszukajcie na naszych bellach.Nowe zdjecia jak bedzie cieplej.Cena to 19900.Zapraszam.
-
Dzięki Panowie za rady, jeżeli będzie możliwość to obejrzę tą bellę.
Schnnazzi motocykl to Kawasaki ZX9R z 2000r. A chcem go sprzedać/zamienić na auto bo mam go od 2007 roku i przez ostatnie dwa lata poprostu brak czasu na motocykl. A chętnie chciałbym zobaczyć jak się jeździ Gtv.
-
hmmm... mam wrazenie ze widzialem te zdjecia przy okazji innego ogloszenia...GTV-ka fajnie sie jezdzi :)
-
Witam serdecznie!
Zastanawiam się nad dołączeniem do Waszej społeczności, do tej pory użytkowałem 406 coupe i zamierzam zachować część pieniędzy po jego sprzedaży i przesiąść się na GTVkę, dlatego też prosiłbym o pomoc wyżeraczy w ocenie egzemplarzy, które mnie interesują :)
http://allegro.pl/alfa-romeo-gtv-2-0...164128508.html - rzucił mi się w sumie jako 1. w oko z racji, iż jest po 1. lifcie, jednak brak znaczków pininy i dosyć niska cena nieco mnie obawiają. Naklejki odrazu do usunięcia, jednak oryg. spojler również na plus. Przebieg również jest chyba tajemnicą :)
38 sztuk na chwilę obecną tylko na allegro, więc ciężka droga chyba przede mną w poszukiwaniu auta :) Może ktoś ma do polecenia jakąś sztukę? Chciałbym zamknąć się w 9 tys. wraz z LPG. Interesują mnie tylko TSy :)
-