-
Lepiej czy gorzej od fabrycznych to kwestia gustu.. ale widząc pierwsze zdjęcia miałem nieodparte wrażenie, że te "L"-ki są krzywe (względem siebie). Być może to kwestia zdjęć, na pewno na VT Masy wygląda to lepiej.
Tak, czy siak czekamy na real foty, a najlepiej film :)
-
Ten VT mój polegał tylko na wycięciu z fotki lamp , które notabene leżały na taborecie, więć te L ki sa krzywo. Ja myśle , że jest potencjał i na samochodzie będzie to ładnie wyglądało. Waże żeby to symetrycznei było wszystko porobione a będzie ładnie.
tu mam jeszcze inne. z lepszym swiatlem. Lewa lampa jest wklejona z fot proxima - nic samodzielnie nie rysowalem w paincie wiec dość to jasno świeci.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/10/96.jpg
-
Dzięki Masa. Jutro powinien pojawić się filmik, jak i fotki real.
-
-
napisałem że trochę odpust. ale... na aucie wygląda dużo lepiej.
przemawia to do mnie.
tylko że te końcówki, w sensie jakby to nazwać kontury, jakieś takie zamazane.
może mi się zdaje
pionowe elementy jakby za grube w stosunku do poziomych. mówię o wewnętrznych dwóch.
co by nie mówić, do perfekcji niedaleko:o
-
Cieszę się, poczekamy na opinie użytkownika, jak i prawdziwe fotki ;)
-
Założyłem dziś lampy, ale musiałem je zdemontować i powrócić z powrotem do starych - powód widoczny jest na filmiku poniżej:
http://www.youtube.com/watch?v=patLee8sTD8
Niestety prawa skrajna lampa błyska, co widać na filmiku - lampę będę musiał odesłać do poprawki, ale samo wykonanie bardzo dobre.
Najwidoczniej Proxim musiał mieć trochę inne połączenie, niż jest w rzeczywistości.
Co do "nierówności" - potwierdzam, że wygląda nierówno, ale powodem jest wypukłość lamp. Ich obłość sprawia, że nasze oczy widzą, że wzór jest krzywy. Jednak z innej perspektywy, np. z boku, widać, że jest ok. Patrząc na tej samej wysokości co lampy, czyli jadąc i siedząc na fotelu w innym samochodzie, wygląda bardzo dobrze.
Rozwiązanie dla tej "krzywizny" jest bardzo proste - należy tworzyć taki wzór, żeby jego kształt był poziomy, a nie pionowy, wówczas nie będzie takiego zjawiska - zaproponowana obramówka zadziałaby idealnie.
Jeszcze jedno - filmik nagrany telefonem... W rzeczywistości wygląda naprawdę bardzo dobrze.
Jak tylko Łukasz będzie miał chwilę, to podrzuci zdjęcia zrobione lustrzanką, więc jakość będzie na pewno lepsza - ale zaznaczam, że zdjęcia robione przy słabym świetle, w garażu podziemnym, więc też może być różnie - jak pisałem, wersję z obramówką, albo z wzorem, który nie ma pionowych LED'ów - można brać w ciemno, bo jakość światła oraz wykonanie na wysokim poziomie.
-
No cóż, ja się do tego nie przekonam, dla mnie to one szpecą to auto zamiast dodawać, wygląda to komicznie.
Jak dla mnie ten wzór odpada z hukiem. Dzięki za filmik.
-
Trzeba zobaczyć na żywo, żeby zobaczyć jak to naprawdę wygląda.
Jak tylko lampa zostanie poprawiona, to nakręcimy w HD, bo naprawdę fajny wygląd to ma.
Ale i tak, wszystko to kwestia gustu :)
-
Nakręć też wyłączone bo widzę, że widać te ledy nawet przy zgaszonych. Ogólnie kawał dobrej roboty ale mnie taki tuning też z definicji odrzuca.