buuuuu czas sobotnich rytualnych imprez grillowych :( odpadam :(
pozdr.,
t.
Printable View
buuuuu czas sobotnich rytualnych imprez grillowych :( odpadam :(
pozdr.,
t.
i nie ma tam garbów :)
Które dokładnie miejsce? Gdzieś okolice kampusu UAM? Zaznaczcie mi to na google maps :P Może bym podskoczył chociaż nie obiecuje bo to nie ode mnie zależy tylko od moich chęci, a z nimi bywa różnie ;)
Parking za "Biologią".
https://www.google.pl/maps/@52.46625...7i13312!8i6656
plywal jak jedziesz z rataj to moxna w 3 auta kolumna jechac tzn z ronda rataje
Dzisiaj, godzina: 17, miejsce: https://www.google.pl/maps/@52.46691.../data=!3m1!1e3
Dzieje się coś w Poznaniu ? :)
dzieje sie dzieje
tylko poprostu oprocz 4 aktywnych alfaholikow w poznaniu , reszta zawsze musi isc do pracy albo jedzie do tesciowej
mimo ze spoty zapowiadamy wczesniej
:)
A łącznie ile osób pojawia się na spotach? Będzie + jedna :D
Spoty sa zazwyczaj co tydzień, w piątki, soboty lub w niedziele, masz w czym wybierać. Piątki lub niedziele w CH Pestka i soboty Morasko. Ostatnio do Pestki zjechało 12 Alf, średnio jest kolo 5, 6 samochodów
No to lecimy: sobota, 18.00 podziemny parking czerwony w pestce. :)
Jak odbiorę autko do soboty to będę :cool:
Ja niestety odpadam. Kolejna sobota zajęta (nie przez teściową) może za tydzień się uda
Ktoś reflektuje na Pestke dziś 18:00?
Dzisiaj już odpadam, w miare pogoda więc wieczorem Gardening,Piwning i Burgernig :)
Jutro w Gnieźnie szykuje się większe spotkanie: https://www.facebook.com/events/1745526679027315/
Nie wiem czy ktoś to wrzucał wcześniej
Siemka
Wczoraj dołączyłem do klubu Alfoholików w 100% :)
Jestem dumnym posiadaczem 156 Crosswagon! Niestety autko wymaga sporej czułości żeby było picuś glancuś. Potrzebuje sporo "dobrych rad" od Was chłopaki więc chętnie pojawię się na jakimś zlocie w Pozku żeby podpytać co i jak!
Rozumiem, że PST i Morasko odbywają się regularnie?
ktoś jutro się pojawia w PST ?
Ja odpadam. Może za tydzień.
Ja planuję być co tydzień ale zawsze coś wypadnie, i o :(
sobota cos gdzies /?
Mysle ze sobota godz 17 pestka tam gdzie zawsze :)
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pestka czy Morasko?
Pestka :)
Czyli sobota, 17.00, pestka parking podziemny, czerwony.
Tak
Jakis spot jutro ktoś coś?
Czy kazdy ma inna wymówke ? ^^
Ja podjadę ;)
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Witam, czy ktoś miałby ochotę na spotkanie w jutro w sobotę lub w niedzielę? Jestem tu dość świeży a chciałbym zapoznać pare osób :) godzina do ustalenia i miejsce też
Ja odpadam chwilowo, kończę leczenie zapalenia oskrzeli i o żadnym spocie dłuższym niż 5 minut raczej nie może być mowy. :edziamaruda:
Spot butelkowy tez moglby byc ;) a na jakim osiedlu mieszkasz?
Jagiellonskie
Tam jeszcze nie bylem, ogolnie to ja z lubelskiego wiec nieznam zbytnio Poznania jeszcze. Wiem ze mieszkam na winogradach