Ja mam inną imprezę w weekend z 15-tym, miałem być już w zeszłym roku, nie udało się a w tym już nie mogę odpuścić dlatego wpadnę na początek zlotu.
Oddam w dobre ręce i za dobre pieniądze uczestnictwo na torze:)
Printable View
Ja mam inną imprezę w weekend z 15-tym, miałem być już w zeszłym roku, nie udało się a w tym już nie mogę odpuścić dlatego wpadnę na początek zlotu.
Oddam w dobre ręce i za dobre pieniądze uczestnictwo na torze:)
Rozumiem, że zamykamy definitywnie sprawę wpłat za uczestnictwo w zlocie. Osoby, które dotychczas nie wpłaciły reszty kwoty uznane zostają za osoby rezygnujące z udziału w zlocie.
Termin wpłaty reszty pieniędzy za zlot upływał zgodnie z zapowiedzią z końcem maja. Termin został wydłużony do końca czerwca z uwagi na gapowiczów. Niestety, mamy już końcówkę lipca. I trzeba na poważnie wszystko finalizować.
Dziękuję za uwagę :)
Pozdrawiam
jestem zainteresowany. Prosiłbym o kontakt mailowy PiotrW06@gmail.com
wiem staję się namolny ale kiedy zwroty ?
Witam.
Ja mam pytanie z innej beczki. Czy jedzie ktos z lubuskiego? lub okolic Zielonej Góry. Bo fajnie by było jechac w korowodzie kilku aut mozn by było spotkac sie gdzies po drodze i pojechac razem:D
Pozdrawiam.
Patrząc po ilości osób z pełną wpłatą to naliczyłem 50 osób i aut mniej niż 25... licho w tym roku strasznie z frekwencją. Co nie zmienia faktu, że jeśli będzie taka możliwość, to któregoś dnia się podjedzie :).
Nie dziwie sie - dla mnie brak toru natychmiast spowodował utratę chęci do zlotu. A w 2013 to było to co mnie zachęciło, choc ogólnie nie jestem zwolennikiem zlotow jako takich.
Niemniej życzę dobrej zabawy w 2014!!!
szumachery yebane :D
Hehe:)
to na spocie w Tarnowie bylo pod 40 aut:D
A oplaty byly na tym samym poziomie ? I czas trwania rowniez?
Rownanie jakos nie bardzo ma sens
;)
bociek tylko napisalem ile aut bylo
Zaczyna się marudzenie i mlaskanie ...
bociek my wiemy ze i tak jesteś najlepszy w napierdzielaniu na klawiaturze :P
W czyms trzeba byc miszczem :p
A ze przy okazji mozna na tym zarobic :cool:
Hmmmm
Gdybys wysil swoje poczucie humoru wiedzialbys ze blad byl celowy
Jezu ale napięte poslady macie....
Nie chcialo mie sie dowec znakow to i nie dolech - bo moge :cool:
Glodny bylech tom zjod il we slowie wysilil - bo tyz moge :cool:
A bo wiysz jo na grubie to pol szychty wdupiom tyn wungiel i mie potym napino poslady i sie lobsrac ni moga bez czi dni
Wiec sam rozumiesz stan mojego napiecie :D
Rozumia:)
Weźcie zluzujcie szelki, bo to nie miejsce na takie przekomarzanie się :P
Ludzie tu wchodzą po info odnośnie zlotu
ok - już nie podbijamy tematu
niech ginie w głębinie innych pierdół :-)
sie mie zrymowało
bede raperem :lol:
Temat nie zginie bo jest przyklejony ;).
Odkleimy :p
Ale o co ci chodzi? Czujesz sie urażony ze atrakcje 2014 mnie nie zachęcają do przyjazdu? Zmusić mnie chcesz?
Czy tez nie podoba ci sie moje zdanie?
Jeśli sie nie podoba to wiesz co możesz zrobić?
Troche wyluzujcie bo naprawdę chyba za duża napinka jest na forum. Wkurzają juz mnie te niekończące sie osobiste wycieczki frustratów.
Mi o nic nie chodzi, to po pierwsze. Nie czuję się urażony, i nie mam zamiaru nikogo agitować w kwestii uczestnictwa na zlocie. Kto chce po prostu w nim uczestniczy.
Na zlocie nie zawsze musi być event na profi torze (który notabene był po raz pierwszy w 2013r. z tego co się orientuję). W zlotach chodzi o to żeby się integrować z ludźmi, a nie przyjeżdżać tylko po to żeby zabłysnąć na torze i się wyszaleć. Do tego mogą służyć osobne eventy, chociażby takie jaki zorganizował LIGAR.
Idąc tym tokiem rozumowania, któryś z ogólnopolskich zlotów Alfaholików będzie musiał się odbyć w Arese, a event torowy na którymś z włoskich torów - no bo przecież z roku na rok trzeba podwyższać poziom.
I teraz zasadnicza kwestia... Ile osób wyraziła zainteresowanie, chęć do organizacji czy nawet pomocy?
Marcin jeśli nazywasz mnie frustratem, to sam wyluzuj.
Napisałem swoją opinie nt poruszony prze driftera - dlaczego w tym roku jest 25 załóg. To wszystko.
Co do kwestii zasadniczej - gdybym chciał pomoc czy organizować cokolwiek, to bym pomógł lub zorganizował.
Ciebie zmuszali? Nie sadze...
Zgadzam się całkowicie , szkoda że frekwencja nie dopisała , ale ja z radością przejadę się żeby zobaczyć znowu nie które gęby. Jeśli chodzi o tor to Marcin_M zapraszam w okolice Tychów na jakiś KJS wezmę swojego VW i pewnie nie będziesz chciał się już ścigać. :)
za wysiłki będzie nagroda......
Tak czy siak będzie zabawa:D
nie będzie zabawy.... niczego nie będzie... mnie też nie będzie :(