Włodziu ja rezerwuję jeden komplet na tablice i jedną nalepkę z napisem Rzeszów. Napisz na pw ile się za to należy.
Printable View
Włodziu ja rezerwuję jeden komplet na tablice i jedną nalepkę z napisem Rzeszów. Napisz na pw ile się za to należy.
Witam
Mimo awarii kompa mam 16 szt. z napisem RZESZÓW i jeden komplet na tablice rej.
I dla Dębicy 24 szt. plus komplet na tablice dla Dominika.
Będę jutro pod torebką ( tylko bez gł.... domysłów) tak koło 19 to mogę podać dla Rzeszowa.
Mam już gotowe i dla Jasła tylko czekam na kompa aby wydrukować.
To na tyle :)
Dodano po 7 minutes:
Na jedną tablice idzie dwie naklejki biała i czerwona przykleić na styk. Krawędzie są zafoliowane aby woda nie podchodziła. Ja mam takie i od grudnia do dziś trzymają się super. Po naklejeniu ogrzać ( ale bez przesady to jest plastik ) np. suszarką do włosów i docisnąć wtedy klej złapie mocno.
dogadaj się w sprawie odbioru z Carny 28 gdzie i kiedy. A co się należy? przejdę z tacą czyli co łaska :) :). W tym też może być bo w garażu susza a gorąc straszny:beer:. Oglądniesz zadecydujesz :)
Chyba zacznę robić takie szajsy aby szybko się rozpadały to będzie większe zapotrzebowanie :)
to Włodziu jestesmy umowieni jutro pod torebka o 19.Pozdrawiam,a Rzeszow niech sklada zamowienia zeby Włodziu wiedzial ile Wam przekazac karteluszek
dobra podjade do Ciebie.To jest na Szkotniej?czy dalej jade i przed rondem w prawo w ta ulice??
Nie wiem czy będzie działać ten link
https://www.google.pl/maps/place/Mie...c476e88f199c0b
dziala
Ja też postaram się zajrzeć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja tez spróbuję się pojawić.
ten spot kolo czerwonej torebki to jutro czy dzis? tzn niedziela czy poniedzialek? bo zamieszanie zrobiliscie;)
DZISIAJ niedziela O 19
Włodziu namierzylem przed chwila Twoja alfe pod fabryka kapci:D
Chyba mocno się spóźniłem bo o 19 30 już było pusto...
Dokładnie. Spóźniłeś się - ja odjechałem 19:20 - Włodek i Piotr chyba też zaraz po mnie.
Poniżej fotki zrobione moim kieszonkowym odkurzaczem :) Rowery to jeden mój, drugi najstarszego syna. Najmłodszy był nieobecny.:)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140184&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140185&stc=1
a my sie nie minelismy na swiatlach pod Magnolia ok.19:25?Jechalem w strone szpitala i stalem na swiatlach jak mi smignela srebrna GT w strone centrum tylko bez ramek,a nie pamietam czy Ty masz ramki czy nie
Dodano po 19 minutes:
P.S. wielkie dzieki dla Włodzia za znaczek.Pozdrawiam
To jest Włodku przecież Alfa Rowero
co Ci tam nawiozl ten pijoczyna jeden co sie ochlol i nawet na piechte nie raczyl przylezc, a daleko nie mioł z frazzesu:D?Ja dzis wreczylem plakietki Rzeszowiokom i Marek sie wyglupil. Pierwszy raz go widzialem i tak starsznie sie wyglupil, ze nawet nie bede tu pisal jak:D
Czarny co tak się uparłeś z tym wygłupił nie podaruje ci zobaczysz na zlocie cię przypilnuje i wypijesz 4 jednym tchem :)
bo sie wyglupiles i to strasznie ale dzieki temu dobrze Cie zapamietam.Na nastepny raz wymysle jakis drozszy flakon:D i zobaczymy wtedy:D
Jaki flakon chcesz ? nie zaskoczysz mnie bo ja pije jedynie Fińską wódkę :)
Panowie ratujcie! Spalila mi sie zarowka mijania od strony pasazera, po prawie 1h meczenia sie z tym pierojstwem zgubilem sprezynke i spalilem zarowke druga:P Da rade dokupic ta sprezynke co trzyma zaroweczke?
Mi taką sprenżynke dorabiał mechanik na Olejach na ul. Tysiąclecia.
Pozdrawiam
sm00q
kto dzis stal pod Jubilatka w Pustyni ok.12 chyba zielonkawa(taki dziwny kolor) 156 sedan przedlift na RDE z ramkami klubowymi(tymi z flaga wloska z 2010 r) z pieskiem w srodku??
z innej beczki, szukam pracy w Dębicy od zaraz (jakiś sklep, lub kierowca B,C ewentualnie coś innego na chwilę obecną jestem otwarty na propozycje - 603454633)
Coś mało widzę Alf z ramkami w Dębicy a teraz często się tu kręcę :)
Witam.
Może tak na szybko sklecimy jakieś spotkanie?
Jadę dziś do Blizna pooglądać.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140706&stc=1
Ja będę się wybierał po pracy tak koło 15.30. Jadę sam to mogę Cie zabrać.
Paliwa do modeli chyba w niedziele nie kupisz :(.
Ale teraz silniki elektryczne lub nawet benzynowe są bardziej popularne. Co za model masz?