Witajcie ja odnośnie grilla, bardzo fajny pomysł, grill, węgiel, oraz napoje chłodzące skolko godno, przywiozę. Pilanie pomyście nad jakimś stosownym miejscem.
Printable View
Witajcie ja odnośnie grilla, bardzo fajny pomysł, grill, węgiel, oraz napoje chłodzące skolko godno, przywiozę. Pilanie pomyście nad jakimś stosownym miejscem.
Ja jednego grilla tez zalatwic moge, oraz jakis wegiel kupie.
Co do miejsca to nie wiem czy lotnisko, raczej chyba odpada, tam ktos sie dopierniczyc moze. (na marginesie na "naszym" miejscu spotkan dzis policjanty spisywaly jakies auta...
Moze poligon gdzies tam na odludziu, na asg kiedys tam ognisko robilismy w lesie ;p Choc pewnie i tam moglo by byc ryzykownie
Ludziki na pilskich stronach polecają okolice zalewu Gwdy, jakieś zakola, okolice tamy, podobno spokojnie i nikt się nie czepia. Fajne miejsce jest też w Kalinie, parking ze smokiem. Ludzie też sobie tam grila odpalają. Na Stobnie też jakaś miejscówka się znajdzie, Jelonki są dobre, można samochodem nawet podjechać. No i na legalu można by na terenie Płotek coś załatwić. Spokój bo przed sezonem, widoki, plac zabaw...... W niedzielę trzeba pojeździć, pooglądać i zdecydować żeby przed gośćmi obciachu nie było ;)
Ano fakt, ze kalina przy smoku tez dobre miejsce :) Tama zalewu, jest przy domach ludzi, wiec nie wiem jak z ich tolerancja, ale skoro pisza ze nikt sie nie czepia... tylko nie wiem czy to dobre miejsce do puszczenia 2 latka jak ktos chcial.;p
Jeżeli mogę się wtrącić to polecam miejscówkę na Płotkach, zalety:
- spory parking,
- zadaszenie na wypadek deszczu,
- bezpiecznie dla dzieci (daleko od szosy) i dużo miejsca do zabawy
- jest na czym usiąść ( było w zeszłym roku, nie wiem jak teraz)
- i co najważniejsze - jest miejsce na rozpalenie grila.
Sam kilka razy tam grilowałem i nigdy nikt nie miał pretensji.
Co do Kaliny - miejscówka może i urokliwa ale blisko uczęszczanej szosy i dzieci bezstresowo nie pobiegaję. Parking mały, las dookoła - ktoś się może doczepić. Ogólne warunki mocno spartańskie.
Miłego grilowania ;)
smok odpada tam jest ciulowa droga chyba ze polatali a obcych tez zabieramy (patrz kilka postow wyzej) jak cos znajdziemy to powiemy
Dzięki, ale póki co grill musi poczekać, dieta ;) aż tak silnej woli to nie mam, żeby siedzieć i patrzeć jak inni jedzą.
My tu tak gadu gadu o grillu, a ja na śniadanie musli mam ;( a potem dopiero obiad. Dobrze, że wody pod dostatkiem to sobie wmówię, że pić mi się chciało ;)
widzę że coś się dzieje w temacie i dobrze cieszę się i moja żonka też chłopaki pomyślcie też nad chodzieżą tam z tego co wiem też jest dużo urokliwych miejsc prawda slavol??
jak juz pisalam przygotuje tez troche filetow drobiowych w folii z przyprawami, "ugriluja sie na parze w folii" beda idealne dla Ciebie jak masz ulubiona salatke mozesz przywiezc i bedziesz mial pelnowartosciowy posilek :) nie widze powodow by z powodu diety odmawiac sobie spotkan ze znajomymi, a jak masz bardzo slaba wole to za wczasu po lapach dostaniesz zanim sobie cos nalozysz nieodpowiedniego i tyle ;)
w ramach popitki proponuje wode z cytryna lub mieta, beda Ci piwiarze zazdroscic :)
A ja bylem pewny ze ma byc wlasnie nie drzewny i juz mam zamowione dwa kipry kurde weglowego drewna, a tu taki zonk...
co identyczne z allegro ?
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:45 ----------
P.S. Panowie ma kto z Was pozyczyc moze jakas banke, kanister czy cos takiego na rzepakowy? bo promocja jest w biedronce;p tak 10, 20, 30 litrow ?
dla mnie zepakowy??? jutro i w piatek jestem w pile moze cos zadzialamy kolka przyjedzie ogladac za 2000zl +cło
Nie dla Ciebie, dla siebie ;p haha bo na grilla duuzooo frytek smazyc bede ;p
Spoko, staram sie gadac z hurtownia o wiekszej ilosci zeby mi dostarczali to sie podziele ;p bo nie tylko My lubimy jeszcze, ale temat jest w trakcie realizacji
Te soltys z niskiej chyba Ci sie cosik pokickalo ;p
i co z miejscem cos chlopaki juz maja na oku fakt nad zalewem jest fajnie ale nie dla dwulatka
tak myslalem a tak sie ze mnie smiali ja i tak musze zlapac jakis kontakt bo 10l na tydzien to malo tyle to mi na dwa dni starcza zapytaj moze zna kogos kto tez lubi frytki smazyc
znowu pisza to nie gg bede u ciebie buszmeno ok 19
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
powiedz mu buszmeno bo nie bedzie mogl spac
nie zasnie
kto nie bedzie mogl spac:P?
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
pisza bo od tego jest klawiatura ;p
Załącznik 22898takie tam
ale brzydkie co to ma byc ??
moze wylemy zaproszenia do innych miast[/QUOTE]
ty prezes nie salej bo jak z 50osób wpadnie to na steki wydam majątek:-)
ale o co chodzi ?
ty kto chce kupić tew ochydne fele??:-PP
Ty tez ;p
radziu stac sie zastawimy wrazie co fele slavola on ma telefony :)
Ojj nie, nie sa takie same ;p moje sa ladniejsze :) i nawet sie kreca... w bok ;p
A tak na powaznie kupujesz je Tomasz ?
prezes bron bo atakuja hehe ale nie znaja ceny co!!! zapewne niektorym cisnienie podskoczy!!!