W koncu w Legnicy widzialem czerwoną brerę na legnickich numerach ;P
Printable View
W koncu w Legnicy widzialem czerwoną brerę na legnickich numerach ;P
na parkingu przy gwarnej czesto widywalem czerwona brere DPL z karteczka na sprzedaz, no i slad po niej zaginal, wiec pewno sprzedana ;)
Pewnie tak gdyż jeszcze w zeszłym tygodniu było też ogłoszenie na otomoto :) Tylko że ta dzisiejsza napewno nie jest tą samą. Tą ma podobno gość który wyprowadza ją na krótkie wyjazdy :):):):)
Czerawona Brera na DPL kiedyś była na sprzedaż przy salonie FORD RE-WO w Lubinie, długo stała i nie znalazła wtedy chętnego. Podobno koleś wygrał ją w Plusie, trzeba było wysłać sms aby mieć szansę na wygranie tego autka.
Pozdrowienia dla Pani w futrze (chyba) i czerwonej Brzerze na blachach OP widzianej na skrzyżowaniu wrocławskiej i niemodlińskiej w Opolu.
Pozdrawiam kolegę z IK@R-a, w 166FL, dziś mijanego w Świdnicy koło 9:30, i tuz za nim Panią w 164
Pozdrowienia dla kierowcy ciemno-srebrnej (szarej?) 156 z klubowymi ramkami widzianej dziś na Grabiszyńskiej około godz. 16.00. Puszczałem Cie ze stacji Orlenu. Blachy DSR :)
Pozdrowienia dla Kierownika srebrnej GTV zaparkowanej na ul. Zapolskiej przed UM.
Pozdrowienia śle czarna GTV :)
Ktoś z forumowiczów ma 164 DW...KE? Przed chwilą widziałem takową na gorlickiej (Psie Pole) wcześniej na parkingu na gorlickiej, kolor ciemnozielony, stan igła, jeszcze nie widziałem tak zachowanej 164, coś pięknego.
Faktycznie, przejechałem koło niej dzisiaj i widać, zarówno pęczek mandatów za wyczieraczką i brak narodowych tablic. Szkoda auta. Naprawdę szkoda.
PS. Swoją drogą, auto stoi w newralgicznym miejscu vis a vis UM, stoi jak mówicie od bardzo dawna, zbiera mandaty, ale... nie zostało odholowane przez Strażników Teksasu :) a ile razy widzę w innych częściach Centrum jak laweta odjeżdża w kierunku zachodzącego słońca, a jakiś biedny kierowca dosłownie biegnie za nią i krzyczy, żeby mu auto zdjąć... Czyli można auto postawić i nikt go nie tknie przez miesiące, a można też postawić na kwadrans i potem szukać go po parkingach.... ech... :cool:
wczoraj w rynku ok. 20:
- bordowa 146, DW 717...
- srebrna 156, DW ... LK
- Rain z piechtobuta :D
Fajne jest być Alfistą!!!
Pozdrowienia dla kierowników:
zielonkawej 147 1,6 TS na OKR na przeciwko, której to stanąłem dzisiaj na parkingu CH Karolinka i z którym to miałem możliwość chwilę porozmawiać. Bardzo ładny i zadbany egzemplarz. Również pozdrawiam kierowniczkę/kierownika szarej/srebrnej 147 JTD, która zaparkowała zaraz obok mnie i na przeciwko tamtej zielonkawej. Łącznie na tym małym kawałku parkingu było więcej Belli niż na ostatnim spocie opolskich Alfaholików. Wstyd! ;P
dziś około południa na parkingu przy Marino namierzona 156 DW 399 coś tam - kurcze kojarzę blachy ale nie kojarzę kto jeździ tą Bellą - oczywiście były ramki - pozdrawiam
Dzisiaj żona była w Strzelinie na zakupach czarnym Bravo HGT na klubowych ramkach :) i pochwaliła się że widziała koło STIHL`a srebrną 166 DDZ... matber1 to Ty?
A ja jutro lecę do Nysy i zobaczymy czy kogoś zobaczę :):):)
Carlos widziany pod LM :P a tak to nikogo więcej pomimo trasy 140 km :(
No dziś na trasie do Nysy też nie za wiele alf jechało. jedna ciemnogranatowa 159 DWR w Grodkowie. A w Nysie dwie srebrne 156. W drodze powrotnej znowu w Grodkowie srebrna chyba (ciemno juz bylo) ;p 156 SW. I na autostradzie kolejna 156 wyprzedzona w strugach deszczu :):) a na koniec czarna 156 stojaca w koreczku na węźle bielanskim :)
Wczoraj 145 na ciemnej felcy i klubowej ramce. okolice pl. legionów :)
witam.
Sobota, kolo południa pod Centrum Arkady i potem do Kazimierza, czarne 145 z ksenonami, czyje to ???? Dałbym się przetrącić że miała na sobie nasze ramki :) czarna 33 pozdrawia :)
A co to się dzieje, że już od 10 dni nikt nikogo nie widział ?? :D
widział, widział tylko nie wiem kto to był :confused: już któryś raz minąłem się z identyczną Alfą jak moja 156 SW po lifcie w kolorze grafit - śmiem twierdzić że kod lakieru to nawet 639 hehe . Dziś rano przed 9 na Królewieckiej i kiedyś też w tych godzinach również w tamtych okolicach. Prowadziła jakaś Koleżanka i dziś to ona pierwsza wyciągnęła rękę do mnie :) Mam nadzieję, że Żona mnie nie zabije ale - NIEZNAJOMA UJAWNIJ SIĘ !!! :D
Mnie dzisiaj ok 8.30 na Kosmonatów ktoś pozdrawiał z ciemniej 156... niestety miałem bardzo dużo zajęć w aucie i w ostatniej chwili zuważyłem... i niestety nie zdążyłem odmachać... ale serdecznie pozdrawiam... :)
Wczoraj 147 FL CZerwoniutka koło wsh/ wsb ;d
Widziany lukas_kamienna166 :) Reakcja na mrugnięcie prawidłowa :D pozdro
pozdrowienia dla kierowcy alfy 145 (nie pamiętam koloru) na tablicy DZL , minęliśmy się na Statoil w Lubinie około 16
tak kolego, moja żona wyjeżdżała z myjni a ja siedziałem na miejscu pasażera oglądając się za Toją bellą :D