Moze i ja sie pojawie w sumie teraz jestem w pracy na nocce ale spokojnie odespi sie to po spocie jak cos :D:D
Printable View
Moze i ja sie pojawie w sumie teraz jestem w pracy na nocce ale spokojnie odespi sie to po spocie jak cos :D:D
jakby padało to spotykamy się na 1 piętrze parkingu zadaszonego
kurde, zaspało mi się...
Ja sie spozniłem i byłem o 11 20. stały 3 alfy ale niestety puste. 2 147 i jedna czerwona 156 Na blachach KGR. A nie spisałem tel bo bym zadzwonil. Pewnie gdzies byliscie na kawie?
sebo18188 trzeba było zaczekać. o 11 20 to jeszcze tam byliśmy. Poszliśmy na KFC na 20 min.
Cóż, ja postałem chwilę z kolegą piękną Alfą Multipla. Znów tydzień bez mojej 156.
Ja gdybym mógł przyjechać to i tak bym nie dał rady, straż miejska uznała, że moje auto jest tak piękne, że postanowili je przenieść na parking strzeżony.
A ja dzwoniłem o 12 bo zaspałem. Szkoda że po TS się zmywaliście, inaczej może bym przyjechał. Jakiś grill czy cuś ;)
Panowie, kiedy następny spot?
jak dla mnie może być nawet dzisiaj. Ale wypada dopiero za tydzień czyli 25.05.2011
Witojcie :)
Aniuszka chce znowu wąchać spaliny i cisnie o zorganizowanie spota gokartowego ;) Mozemy wiec cos podzialac w tym temacie, ale wszystko zalezy od Was. Moja propozycja - organizujemy kartowego spota w weekend 10-11 grudnia. Dla tych co nie byli z nami jezdzic bedziemy tutaj - http://krakow.wrt-karting.pl/. W zaleznosc od ilosci chetnych wynajmiemy tor na pol godziny albo godzine. Przez najbliższy tydzień chętni niech zapisują sie na liste i piszą, który dzień im pasuje (sobota, niedziela). Za tydzień w sobote zobaczymy ile osób jest chetnych i w zależności od tego bedziemy znac koszty tej zabawy. Niech na liste wpisuja sie osoby, ktore sa pewne - jak bedziemy znac koszty to podam nr konta, na ktory wplacicie kase. Minimalna ilość osób, zeby to w ogole sie oplacalo to 15. Jesli za tydzien bedzie nas mniej niz 15 to wtedy musimy pomyslec, czy w ogole oplaca sie to organizowac.
Wiec lecimy z lista.
1. Piter (sobota lub niedziela)
2.
3.
4.
2. ayem (sobota lub niedziela)
3.
4.
a) Jeśli myślimy nad 1h to juz 10 osob daje rade - 2 grupy po 5, koszt - 60zl / głowę.
b) Jak będzie brakowało nam osób to podpytam w firmie, może kilka fajnych, chętnych osób się znajdzie.
c) specjalne podziękowania za info o tym w cyklicznych :) przeoczyłbym :)
Trzymam kciuki :)
Piotrek
3.aniuszka (sobota lub niedziela)
4.
4. LIGAR ( troche zimno bedzie ale zeby nie było ze sie nie udzielam to sie wpisuje )
5.
powiem Wam że szaleństwo :D jak by nie moja (jeszcze) niesprawna ręka też bym się pisał ale czuję, że taki wysiłek jest ponad jej możliwość. Chyba, że są bolidy ze wspomaganiem :P
a wracając do tematu spota i gokartów - Tak czy inaczej w takim gronie to można się zgadać telefonicznie bez fatygowania forum i zrobić spontaniczny wypad :P
nadzieja umiera ostatnia tak, że czekamy na kolejnych chętnych do wpisania na listę.
4. LIGAR ( troche zimno bedzie ale zeby nie było ze sie nie udzielam to sie wpisuje )
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić :)
6.
grzesiek czy to ty zawsze masz o sek lepsze czasy odemnie ? jeśli tak to nie przyjezdzaj ;) :P
Hehe, z tego co pamiętam to tak :) Ale i tak przyjadę!! :D :P
mało nas!! ludzie wpisywać się :P
Żeby się nie okazało, że przyjedziemy jak na Tuning Show... w 4 auta :P
Napisałem w tyskim temacie i w Chrzanowie, może się uda! :)
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić :)
6. Kaczo ;]
7.
może, ale jak coś to w niedzielę, bo sobotę na chwilę obecną mam roboczą.
muszę to jeszcze skonsultować :)
Niedziela 11 mam wolne więc jak by to była owa niedziela (zmiana rozkładu jazdy, ehhh... najlepsze mnie ominie), to Magik+Elka
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić
6. Kaczo ;]
7. Magik + Ela (niedziela)
9.
Piter nie pij tyle :P po nr 7 jest 8 :) chyba że Elę liczysz jako 8 :P
pytaliście kto jeszcze by jechał np z pracy?? ja pytałam wśród znajomych ale mają weekend pracujący więc lipa... mało nas wg mnie więc pytanie czy jest sens. znowu uprawiam czarnowidztwo ale czegoś nie rozumiem. Wszyscy się pytają kiedy spot kiedy spot a jak się rusza z konkretną propozycją to jest jak jest.
jakby miał to być 11 to ja sie pisze z kumplem chyba ze komuś przeszkadza to sie go pozbęde ;]
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić
6. Kaczo ;]
7. Magik + Ela (niedziela)
9. Hans + 1 (niedziela)
11.
niedziela wieczor i mamy ledwo 10 osob...jest sens to organizowac ? :unsure:
Szczerze mówiąc jak to ktoś to napisał. Takim gronem to sie możemy umówić telefonicznie... nie potrzebne nam do tego forum...
kiepska sprawa :/
no cóż :) więc kolejne zarzuty że w krk nic się nie dzieje uważamy za bezzasadne :) chcieliśmy dobrze a wyszło jak zwykle... poza tym nie wiem dlaczego tak jest. przecież były wcześniej spoty z kartami - uważałam to za atrakcyjną i ciekawą propozycję a teraz?? no nic...
Piter ja ze swojej strony liczę na jakiegoś "spota" na stoku :) i lekcję nr 2 jazdy na desećce :)
Jak będziecie jechali na tą desiećkę to dajcie cynka :)