Jak wszystko jest wporządku dostaniesz na maila potwierdzenie :)
Printable View
prosze o info czy te foty sie nadaja co je wysłałem dzieki :)
nie dostałem info jak nie sa dobre to dajcie znac poprawie i wyśle jeszcze raz :)
do kiedy można wysyłać zdjęcia na konkurs czerwcowy?
Pozdrawiam.
- Rafał
Dzięki.
Pozdrawiam.
- Rafał
Gdzie są zdjęcia ?? bo się już doczekać nie mogę :D
wg regulaminu już prawie doba po terminie :) Miejmy nadzieję, że konkurs czerwcowy nie będzie połączony z lipcowym - już nie dużo brakuje :)
Ludzie weźcie sobie troche na wstrzymanie - co wy tak z tymi termiami? Przecież tutaj się nie wygrywa nowej alfy w tym konkursie. :D
Pewnie Jury na wakacjach odpoczywa :)
Było po prostu wyjątkowo dużo zgłoszeń. Zdjęcia już wybrane. Ankietę wrzucę zaraz jak wrócę do domu.
Witam.
Mam pytanie do Administracji czy otrzymała moje zgłoszenie do konkursu foto lipiec ? Otrzymałem zwrotnego maila z którego tytułu wynika, że tak ale treść jego mówi, że nie ???? treść - cytuje
"Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy"
Bardzo proszę o sprawdzenie.
Pozdrawiam
156X
mozesz pytac ja ostatnio pytałem i nie dostałem odpowiedzi na zadne z moich pytan...
Jeśli wysłałeś to powinieneś otrzymać maila zwrotnego - automat, o przyjęciu do konkursu.
dzięki saroo
Mam pytanie do Saroo, wysłałem jeszcze moją fotkę na lipiec ale nie dostałem maila potwierdzającego.. dotarła fotka ? :)
ja też wysłałem ,ale potwierdzenia brak
Można jeszcze wysłać?
Można wiedzieć jak są liczone głosy? Bo jeżeli jedna osoba może oddać duuuuuuuuuużo głosów to robi się konkurs na najbardziej wytrwałego internautę. Czy nie byłoby dobrym pomysłem wprowadzenie głosowania na zasadzie: jeden użytkownik = jeden głos, lub jeden mail = jeden głos?
Do kiedy można wysyłać najbliższą edycję konkursu?
Pozdrawiam.
- Rafał
chyba juz nie mozna.Chyba na wrzesien mozesz wrzucic
Jury, terminy Was gonią:)
Witam mam pytanie czy dotarły moje zdjecia ? pozdrawiam Jury !
Szanowne JURY, chciałbym już oglądać fotki sierpniowe, Mam nadzieję, że słońce,światło było przyjazne do fajnych ujęć. :Ozzie-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Nitro-Cow::Nitro-Cow::Nitro-Cow::Soopa-Cow::EyeOf-Cow::Birthday-Cow:
Co ze zdjęciami sierpniowymi? o.O
pewnie zaniedlugo sie pojawia.. :D ale juz mozna skladac gratulacje uzytkownikowi Alfa_Lucas :shakehands::shakehands:
Kolegę coś chyba boli...