bingo ! :d
Printable View
Genialny brelok, czekam na niego od roku :D Bo wstępne projekty były już dawno :) Z grawerem będzie na pewno wyglądał jeszcze lepiej :)
teraz 2 pytanka:
1. Czy będzie miał jakiś krótki łańcuszek i kółko do wpięcia do kluczy?
2. Orientacyjna cena? :)
1. słuszna uwaga, nie pomyślałem o tym :P zobaczymy co sie da z tym zrobić.
2. 16-20zł w tych granicach plus koszty wysyłki, jest to brelok wykonany specjalnie na nasze zamówienie i w ogóle nie łatwo było znaleźć firmę która podjęłaby się tak małego indywidualnego zamówienia. Zamówionych będzie 100 szt i pójdą na sklep do stałej oferty
a kiedy? Tak mniej więcej? :P
Ja bym pomyślał tak bliżej okresu wiosennego o jakichś dużych ręcznikach plażowych :p Co Wy na to ?
o chętnie, zresztą ja przygarniam wszystkie Alfaholickie gadżety :D
Jestem za wielkim ręcznikiem plażowym :) Miło by było jakby był dwustronny :P
dobry pomysł
ręcznik każdemu sie przyda na plaże
no to fajnie że jest zainteresowanie, teraz tylko trzeba kogoś zdolnego kto to fajnie zaprojektuje :P
Udostępnijcie grafikę to da się coś zaprojektować ;)
A dla fanów gór co? :]]
namioty AH ;D
Idealne w góry :cool:
Załącznik 85051
Jeśli byli by chętni mogę się dowiedzieć co i jak. Ze wstępnych informacji wiem że mogą być nadruki lub laser w obu stron i maks do 4 kolorów (nadruk)
Niedawno też robiłem koszulki w dobrej jakości z dwustronnym nadrukiem za 36 zł szt.
A nie da rady zrobić haftu na tym ręczniku?
jakby co tez pisalbym sie na recznik plazowy:)
oczywiscie sztuk 2:)
napisałem "haft", a nie szydełkowe, amatorskie rękodzieło :D
No tak właśnie myślałem, że to raczej temat na długie i lajtowe przemyślenia bez presji czasu, lato nas raczej nie zaskoczy w najbliższym czasie (a mogłoby) ;)
Basen też dobra rzecz.. ale była mowa o ręcznikach plażowych.. kojarzy mi się to raczej z czymś na czym się można położyć tak, żeby nogi nie wystawały i przekręcić na drugi bok tak, żeby tzw dupa nie spadła :)
A ręcznik basenowy to taki "zwykły" duży ręcznik :P
Swoją drogą.. może zestawy? Mały do rąk, średni na basen i wielki żeby zalec i opalić to i owo?
Albo jakiś koc?
No bo kto bogatemu zabroni? :D
Ale na basen zdecydowanie wystarczy taki żeby się owinąć raz :)
Co myślicie o zestawach ręczników w kilku rozmiarach? i/lub jakimś kocu?
Kiedyś.. chyba w lidlu kupiłem fajny koc z taką jakby folią aluminiową od spodu. Elegancko się składa zapina rzep i jest rączka. Nie mam pojęcia gdzie, za ile, ani czy w ogóle można by coś w ten deseń ogarnąć.. ale na pewno nie trzeba by się martwić, że nawłazi piachu albo, że trawa mokra :)
ja tam jestem za :) ten koc plażowy może niekoniecznie by mi się przydał, ale ręczników nigdy za wiele, więc wezmę w każdym rozmiarze :D myślę, że dobrze by wyglądał w kolorystyce jak większość gadżetów, czyli czerwony z białym haftem :)
Peter - to jest świetny pomysł z tym kocem z aluminium od dołu i zapinanym na rzep, takie są faktycznie najlepsze
A może coś takiego okleina lusterka wewnętrznego. Fajnie by wyglądała np. flaga włoska. Coś takiego jest obecnie oferowane w Peugeot 301 http://www.peugeot.pl/media/deliacms...587-0f8476.pdf - strona 13. Pozdrawiam
ja jestem (jak zwykle) za, tylko, że sporo modeli musiałoby być. Sytuacja podobna jak z dywanikami
oo, są kalendarze i inne bajerki w klubowym sklepiku :D polecam zarówno kalendarze (i to nie z tego powodu, że na jednym ze zdjęć jest mój palec xD) i zestawy piśmiennicze, bo mam i to i to:P swoją drogą co do mojego palucha na fotce... Flat, wszelkie prawa autorskie zastrzeżone :P
Ja bym sie skusił na ładne rygielki drzwiowe jakie kiedyś ktoś wykonywał na forum, bodajże aluminiowe z logo alfy. Fajnie to wyglądało.
Jeśli mogę coś zasugerować ;>
Jakiś czas temu była tutaj mowa o kalendarzach biurkowych. Czy może coś w tej kwestii ruszyło?
Myślę że jest to gadżet dobrze reklamujący klub no i (co najważniejsze) pożyteczny w biurze/domu :)
Jeśli byłoby to możliwe to proponowałbym coś na ten styl : http://kalendarze.versoprint.pl/kale...nalizowany-k10