Tam było ostatnie spotkanie. Wcześniej dwa razy przy Głębokim, a jeszcze wcześniej Chociwel. Na wałach w niedzielę może być problem z zaparkowaniem wszystkich aut.
Printable View
Tam było ostatnie spotkanie. Wcześniej dwa razy przy Głębokim, a jeszcze wcześniej Chociwel. Na wałach w niedzielę może być problem z zaparkowaniem wszystkich aut.
Franek bardziej szczególowo plisss :)
Proponuję ustalić jakiś termin, i wtedy każdy chętny zarezerwuje sobie tą datę na spotkanie i po problemie. Miejscówka to już sprawa drugorzędna. Ważny jest termin żeby każdy z jakimś tam wyprzedzeniem mógł się ogarnąć.
termin jest 11 września :)
Dzięki Franek :)
Mam nadzieję że nic nas nie zaatakuje:)
Tak więc jeżeli nie będzie innej propozycji to zostanie 11 września. Data do zaklepania w kalendarzu, miejsce można wybrać drogą głosowania :D
Czekamy na odzew reszty ekipy.
Hehe - termin taki bo będę akurat w Szczecinie a jest on nie za bliski i nie za daleki żeby się zdecydować i zaplanować.
11 września może moja bella będzie już jeździła, więc być może się również pojawię.
Chyba paralotnią! Pamiętaj, że jaki kraj, takie zamachy terrorystyczne...
EDIT: Do tdi86 - właśnie wróciłem z polerki tą pastą 3M... Powiem Ci jedno - złachałem się jak pies! Zacząłem o 16, skończyłem 15 minut temu. Ale nie jestem jakoś mega-zadowolony z efektu - trochę widać tłuste plamy, chociaż hologramy rzeczywiście zniknęły i auto nabrało głębszego koloru. Do polerowania potrzebna jest jednak jakaś ręczna polerka...
Franek zobaczysz moją jak się spotkamy.Już nigdy nie wezmę się za polerkę bo można więcej szkód narobić niż pożytku.A poza tym efekt po pastach typu G3 i innym ich pochodnych utrzymuje się do kilku myć a po tym zabiegu przeprowadzonym u mnie utrzymuje się nawet 3 miesiące.Autodetailing robiłem u kolegi blondasa w Koszalinie.Efekt mnie powalił mnie na kolana tym bardziej że to czerwony kolor.Tu jest strona czym on się zajmuje.
http://baccara-garage.pl/
Na 11 to i ja też się piszę, co do polerek to robiłem sam pastą 3m i maszyną nie z gónej półki i efekt był powlający. :)
No to może jakąś listę chętnych zrobimy?
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
2. dafi1985 (pod warunkiem, że moja bella stanie na nogi:) )
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
2. dafi1985 (pod warunkiem, że moja bella stanie na nogi )
3. turbodreamer
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
3. turbodreamer
4. Stabipl
Termin to 11.09.2011
1. drift-r + Aga
3. turbodreamer
4. Stabipl
5. Lukasz A.
Ja chętnie bym zawitał, ale niestety pracuje :(
Ja bym zawitał, jesli do tego czasu nie sprzedam, ale mam rocznicę ślubu więc raczej odpadam... :)
Eh- mnie też nie będzie (będę się urlopował) a zapowiada się dobrze. Mam nadzieję że faktycznie w październiku coś też wypali fajnego.
Udanego spotu!
Jak na razie grono czysto kameralne:)
a gdzie sie spotykacie? i czy moglibyscie okreslic pore dnia ? :) byc moze tez sie zjawie ;)
godzina pewnie 12, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, a miejscówka jaka: chociwelka czy głębokie?
Gdzie jest przewodniczący szczecińskiej ekipy?:)
Propozycja - w samo południe na ubitej ziemi (czyt parkingu).
Załącznik 33519
Jakaś zabłąkana fotka ze spotkania na głębokim:
Załącznik 33520
Ja proponuje chociwelska miej więcej połowa drogi dla wszystkich :)
Przyleciałbym na Chociwelkę z checią :) Ale nie tym razem :/ Ostatnio jak tam byłem było fajnie, tylko troszkę pizgało ;)
ALe narazie mamy ładną pogodę :)
Ale ja nie mam wolnego :)
Zawsze można na żądanie :)
Przyłączam się do głosów za chociwelską:)
Gdzie ta Chociwelska bo każda mapa na necie mówi mi że nie ma takiej ulicy w Szczecinie?
http://maps.google.com/maps/ms?msid=...00739,0.013604
To jest miejsce zwane chociwelską:)
Chociwelska to nie ulica... :)
to droga ze Szczecina do Chociwla potocznie nazywana Chociwelską, kiedyś tam były jakieś ćwiczenia wojskowe samoloty startowały i lądowały :D ...
Tak czułem że będzie na to myk jakiś :) Wybacz KUBAS ale do Szczecina przeprowadziłem się parę dni temu więc muszę korzystać z Waszej pomocy bo się tu jeszcze nie ogarniam:)
I tym razem raczej mnie nei bedzie :( sezon urlopowy dopadł i mnie :) ale po powrocie chętnie Was zobacze :) udanego spotkania :)