o właśnie :o
Printable View
o właśnie :o
zamówione ramki klubowe :proud: oraz nowe amorki :happy:
o przepraszam nie ten temat.., tak to już jest jak się ma otwarte kilkanaście zakładek :(
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale w kalendarzowym kwietniu są źle dni tygodnia poustawiane, 1 kwiecień to wtorek, a tam sobota, no i tym samym cały miesiąc do D :P
Nieźle
No i w który dzień mamy święta Wielkanocne w tym roku? Otóż wielki Poniedziałek jest w piątek :lol:
Czy kalendarze i breloki będą wysyłane z tego samego miejsca?
wczoraj sie wpisalem i od razu przelalem pieniadze, a niema mnie na liscie, mam sie martwic? xD
A nr konta możecie podać ?? Bo nigdzie nie zauważyłem :D
Jak złożysz zamówienie i klikniesz Submit, to pokaże ci dane do przelewu.
1. Proszę o ujawnienie WSZYSTKICH stron kalendarza, aby ludzie mogli sprawdzić czy wszystko jest ok
2. Proszę o informację jak zabezpieczona będzie przesyłka przez zginaniem
Dzięki :)
Proszę o wypisanie mnie z listy zamówień :)
Chciałem zapytać, czy w nowym kalendarzu, tak jak w bieżącym, niektóre tablice rejestracyjne będą utajnione; chodzi mi o nieszczęsne, białe plamy?
Mogły by być loginy właścicieli Belli ;)
1. o to się nie martw. 3 razy wszystko sprawdziłem
2. przesyłka będzie wysłana jak co roku w kopertach bombelkowych. rzadko się zdarza żeby były jakieś trwałe uszkodzenia, a dodatkowe usztywnienia trzeba by było skądś wziąć, co nie jest też tak proste
Tablice staram się, żeby wyglądały naturalnie, bez białych plam
Zamówienie i kasa już poszły.
A wybrane zdjęcia do kalendarza nadesłali: mrq, kjanicki, alfa_lucas, edhel, adrian1115, ar_156, michalkolat, esdablju, patyczos, fourul, riflewod, dam1an
A mozna kupic bez jednej strony ?
Zamówione i wpłacone przed chwileczką;p już niemogę się doczekać.
Kurcze w ramach retuszu na moim foto moglismy zrobic zamiast rejestracji moj nick :D (bo kto bedzie wiedzial ze to moja czarna bestia byla z policja) :D
OK, zamówienie i kasa poszła :)
poszło w sobotę, oby kasa na jutro doszła :)
o wpłaty się nie martwcie, zawsze odczekujemy te 2 dni, żeby pieniądze spłynęły do nas :)
Wstępny termin wysyłek ok. 15 grudnia
Gdzie można zobaczyć jak ten kalendarz wygląda? niestety przeglądam posty i widzę same wygasłe miniaturki:(
Takie pytanie, czy kalendarzy będzie dokładnie tyle, na ile było chętnych? Czy przyjedzie jakaś nadwyżka? Bo przez natłok wydarzeń i obowiązków przegapiłem okienko na składanie zamówień i gdyby zapodziała się jakaś bezpańska sztuka to zależałoby mi na jej zakupie;)
ja również się zgapiłem, więc jakby coś to też przygarnę jedną sztukę
Czasem są nadwyżki. Jak coś zostanie to się odezwę.
Ok będę wdzięczny
Czekamy na info:)
jesli cos wiadomo w sprawie nadwyzek bardzo prosze o kontakt... ;/
wszystkie kalendarze wisza na scianie a ten przegapilem....!
arni146@o2.pl
602753895
Czy te zdjęcia do kalendarza to są te dalej co wygrane w konkursie na foto miesiąca?
Nie. Ale sporo zwycięskich faktycznie znajduje się w kalendarzu
Jak z wysyłką? Tak jak Bobryt pisał od 15 wysyłacie? Zastanawiam się czy na czwartek dojdą.