Pozdrawiam kolege z pieknej czerwonej strzaly 156,,,to byly oklice Myslowic, swiatelka machanie.....3 burakow nie pozdrawiam bo wprawdzie jechali bellami ale nie bardzo wiedzieli co maja robic..heeeeeh
Printable View
Pozdrawiam kolege z pieknej czerwonej strzaly 156,,,to byly oklice Myslowic, swiatelka machanie.....3 burakow nie pozdrawiam bo wprawdzie jechali bellami ale nie bardzo wiedzieli co maja robic..heeeeeh
Dzis pierwszy raz mijalem alfe na klubowych ramkach :D a byla to czarna 156 chyba SRB na gliwickiej w korku :d Pozdrawiam.
ja pozdrawiam srebrną 147 na rej. KOS
i srebrną Sportwagon na SBE widzianą w Bieruniu :)
nie jechałam swoim autem więc nie machałam :)
i jedną fajną 147-kę na rej. KWA :D:D z fajną skórą w środku i fajnymi felgami :) jechałam za nim od wadowic do zatoru :)
W Świnnej Porębie?:D
Pozdrawiam AR 146 nibiesko-granatową (nie wiem ciemno było) ;)
Kolegi z twarzy nie kojarze, ramek też chyba nie miał. ale wyścig mały po Sosnowcu był o godz 21.30 :)
niniejszym pozdrawiam niebiesko - morską 156 na rej. SK widzaną na ul. Katowickiej w M-cach i granatową 146-kę na Szopena :) niestety obaj panowie nie w temacie ;/
Pozdrowienia marqez ;)
pozdrawiam srebrną 156-kę :) na rej. SK..... widzianą w M-cach wczoraj ok 19.30 :)
pozdrawiam Alfe 147 na rej SM, też widzianą w Mysłowicach :D
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Brery na rej SL or czerwonej 147 na rej SK z którymi zrobiłem sobie mały wyścig na wyjazdówce z Katowic w stronę Mikołowa dzisiaj po 22.
już mam dość tego machania i tak nikt nie odmachuje i patrzą na mnie max zszokowani.
niestety ciężko jest... mało kto macha...
ja pozdrawiam fioletową 147, która się zgrabnie wcisnęła przede mnie na 29 listopada wczoraj ;)
ps. i jeszcze czerwone mito TK... z mojego parkingu na piastów ;)
Wczoraj ;D pierwsza odpowiedź na drodze od alfisty na ramkach alfaclubu w jasnej 156 po liftingu, w dieslu bo puścił bąka ;D
Pozdro dla M@T którego dziś rano widziałem na ul. Powstańców Wielkopolskich
U mnie w mieście wczoraj prawdziwy wysyp alf. Dwie 159 trzy 156 jedna 166 i jedna GTV. I to wszystki spotkane w przeciągu 30 minut. Niestety wszystkie widziane na parkingu oprucz gtv ale gtv i tak w ostatniej chwili i nie zdązyłem pomachać.:(
pozdrawiam czarną 156 2.0 t.spark na rej. SK
czerwoną 147 na rej SK
jasno- złotą 147 na rej. SL
wszystkie widziane w Katowicach na ul.Gliwickiej
Po raz kolejny pozdrawiam panią z czerwonego MiTo, którą spotkałem na trasie Rybnik-Żory. Jak zwykle pomachane i odmachane :)
varrels dzięki za spotkanko po realem i zamiane żon...:D
Nie ma za co. Polecam się na przyszłości, Szkoda ze Rafała nie było.
No proszę nie dość że machają sobie, spotykają się w realu pod realem to jeszcze się kobitami wymieniają.:D:D
co do mojego machania to dzisiaj widziany był Paweł 24 na Średnicówie ale jo jechoł moją kijanką więc chop nie widzioł
---------- Post dodany o godzinie 16:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:47 ----------
wybaczom jak jo jada kijanką to tyż kapa z machania:D o!! interesy no ja
Ktos z forum?dzis mijana znow czerwona Gtv na KR????? na trasie Sandomierz-Kraków ok 40km od Krakowa.Pozdrawiam
Pozdrowienia dla pani w czarnej 147 z AlfaClub'u, kilka dni temu jechałem za tą panią w Chrzanowie, zamrugałem, ale niestety żadnego odzewu:( Piękna ta 147 była:) (pani kierownik zresztą też:D). Pozdrawiam.
pozdrowienia dla Pana w 147 z którym się sobie przyglądaliśmy na środku skrzyżowania na lotnisku/dywizjonu/strusia/kościuszkowskie w NH ;)
pozdrowienia dla pieknej czerwonej GTV na KR... Stala dzisiaj w Busku obok salonu orange.. Marian podejrzewam ze mowimy o tej samej...
Pozdrowienia dla kierownika 156 SW po lifcie, którą spotkałem na A4 trasa Wrocław - Gliwice...niestety zero odzewu z jego strony:(
Pozdrowienia dla kierowniczki i jej pasażera w ciemnej 164 SMI z klubowymi ramkami spotkanej na Chorzowskiej w Bytomiu :)