Warto jechać. Moja była nie dość że wgnieciona, to jeszcze trochę krzywa. Zapłaciłem 200 zł, ale jeździ się elegancko.
Printable View
tomaszko79. Dokładnie tak jak powiadasz. Ja jak widze alfke jaką kolwiek to się nie oszczędzam hi hi...
---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:28 ----------
A co do tych spotkań to ja trąbie i trąbie ale jakoś nam panowie cięszko się zorganizować w większym składzie. Mam nadzieje że w tym roku zmątujemy coś kąkretnego. Kto jest za ręka go góry. Taki żarcik na koniec :o.
Dodasiek organizuje fajne spoty ale coś umilkł:)
No wła
---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:57 ----------
No właśnie coś go ani nie widwać ani nie słychać. Zapadł się pod ziemie.
Życze wam wszystkim zdrowych wesołych świąt i smacznego jajka. Pozdrawiam.
Zamątowałem sobie dzisiaj do swojej niuni BLOW-OFFA. Powiem wam że efekt jest mega fajny. Polecam.
Chopy jestem jestem :)
trochę mnie nie było, bo trochę się porobiło.
Co do spota, że początek maja będzie dobry. Wcześniej raczej nie ma sensu, bo pogoda niepewna a i temperatura jeszcze nie za fajna by posiedzieć wieczorem.
Można już oczywiście pomyśleć nad miejscem i wstępną datą.
pozdrawiam,
Adam
Cześć Adam !
A może termin przybliżony do terminu z tamtego roku z Baru nad stawem ?
W maju mamy weekendy kolejno :
5 - 6 (sobota - niedziela)
12 -13
19 - 20
26 - 27
moje typy to środek miesiąca :) 12 maja lub 19 maja.
Ale wszystko zależy od Was, także czekam na Wasze propozycje terminu jak i miejsca.
ps. Pepol1 - brałeś końcówkę tłumika od kolegi z forum ( temat dotyczący końcówek znajduje się w dziale 159/brera) ? bo coś, gdzieś mi się o uszy obiło :)
pozdrawiam,
Adam
Witamy pana Adama. Ja bym proponował to samo miejsce co w zeszłym roku. Ale decyzja należy do was. Ja się moge dostosować też do waszych propozycji.
Knajpa z zeszłego roku raczej odpada, ponieważ nie było miejsca na samochody...
gdyby właściciel nie zgodził się na wjazd na trawnik, to byśmy wzdłuż ulicy chyba stali;)
ostatnio tam byłem i kierownik zainwestował w miejsca "za barem" (tam gdzie siedzieliśmy). całkiem przyjemnie jest teraz.
pozdrawiam,
Adam
dzięki pepol. To zamówię :)
pozdrawiam,
Adam
Adam ja jestem za. Tylko trza ustalić jakiś kąkretny termin. A łowimy cosik w tym roku.
My adaś otwieramy z początkiem maja. myśle że się jakoś spikniemy.
Nikt się nie odzywa to ja coś napisze. Może machniemy jakiegoś majowego grilla na stawach. Co szlachta na to???????????......
12 lub 13 maja ?
pozdrawiam,
Adam
Dobry termin. Lepiej po długim weekendzie?
myślę, że lepiej po długim, ponieważ spora liczba osób zapewne gdzieś pojedzie.
pozdrawiam,
Adam
To wkońcu gdzie robimy tego spocika.:confused:. Bo ja już nic nie kaman.
szykujecie spocik w maju bo ja nie jestem w temacie gdzie byll w zeszlym roku?
A tu i tam. Dadasiek wie lepiej to wytłumaczy. Ale zeszły rok nie ważny liczy się czy w tym roku uda się coś kąkretnego zorganizować bo powiem ci że w tamtym roku było marniutko.
w pierwszym poście tego tematu, znajdziecie wszystkie informacje dotyczące poprzedniego, majowego spotkania.
Pogoda nam wtedy dopisała, było ok 30 samochdów, więc myślę że nie było najgorzej.
W tym roku dobrym miejscem byłoby stawy u Damiania (Dimana). Miejsca tam sporo, miejsce na ognisko/grill też.
Z dojazdem tam, niektórzy mogą mieć kłopot więc zawsze można wcześniej zjechać się pod Auchan na rybnickiej i stamtąd pojechać.
Mogę podjąć się organizacji ale też musze wiedzieć, że ktoś się pojawi. Więc kto jest chętny niech wstępnie się zadeklaruje.
pozdrawiam,
Adam
Adam dobrze gadasz zresztą jak zwykle. Jak ma być u mnie to myśle że zmątujemy to tak jak ostatnio. Spotkanie pod Auhcanem prowiant i ogień.
---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
Dobrze by było jakbyśmy się ugadali wcześniej. To bym się nie pisał do roboty.
to czekam na informację kto i kiedy mógłby się zjawić.
jak nie wypali to przyjadę ryby połowić :P
pozdrawiam,
adam
Panowie. Moja propozycja to 12-13maja. Komu pasuje taki terminek.
Mi nie pasuje :(
Odkad zaczalem jezdzic na rowerze, moge stwierdzic ze w Labedach jest dosc duzo Alf, szczegolnie 156 przed FL. Ale alfistow moze 3 lacznie ze mna: )
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Adam ja se tak myśle że możemy się pomątować jak w zeszłym roku. Na dwa dzionki.
---------- Post added at 06:09 ---------- Previous post was at 06:08 ----------
Kalma. A ty nie znajdziesz ani chwili.
mi pasuje 13-tego:)
To co jest nas trzech. Powiem ci Adaś że coś mi się widzi że frekfencja robi się taka sama jak w zeszłym roku.
---------- Post added at 05:38 ---------- Previous post was at 05:35 ----------
A powiem głośno tak. PANOWIE ALFIŚCI CO Z WAMI !!!!!!!!!!!....:(. Wstajemy już wiosna hi hi.:P.
Mi też by pasowało ;)
Jeżeli będę miał trochę wolnego czasu to się pojawie. Termin? - Obojętnie. 12/13
Ja wstępnie też jestem na Tak.
o ! :)
widzę, że jest zainteresowanie, także 13 maja będzie dobrym terminem.
Gdzie i o której spotkamy się, to napiszę tydzień przed, żeby wiedzieć jaka mniej więcej ma być pogoda.
pozdrawiam,
Adam