spotkajmy sie juz na tym parkingu przy termach i wszyscy dogadamy co dalej czy jedziemy na ten ch malta czy zostajemy zobaczymy jaka pogoda bedzie
Printable View
spotkajmy sie juz na tym parkingu przy termach i wszyscy dogadamy co dalej czy jedziemy na ten ch malta czy zostajemy zobaczymy jaka pogoda bedzie
czyli parking przy termach maltanskich godzina 16 w niedziele :)
mnie w niedzielę chłopaki nie będzie jadę na dolny Śląsk :(
tzn się to nie dolny slask a dokl jastrzębie zdrój
alfa dojechala calo i zdrowo ;) i drugie auto w czesciach tez :)
---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:31 ----------
meldujemy sie jutro jeszcze nie w skorze ale do przyszlego tygodnia postaram sie zmienic;)
ja też powinienem być... coś mnie choróbsko łapie, ale się "konserwuje" od środka %% wiec ... powinno zwalczyć wirusy ;)
To jutro obadamy co zaqpiłeś
Sydney się w SQL nie pojawił, to nie oblukałem GT ;/ ehh...
Tak sie rozchorowalem ze nie dojade dzisiaj niestety :( ale za tydzien bede napewno
mam goraczke i ogolnie straszny kibel jakies grypsko czy cos:/
jak tam na spocie? jak frekwencja?
Cima, poka nowy nabytek..
... ja siedzę przed kompem w szaliku i pochłaniam cytryny i neo-angin kilogramami...
http://www.forum.alfaholicy.org/samochody/58784-alfa_romeo_164_2_0_v6_tb_1996_a.html
nowsze wkleje jak zaloze skore :)
---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
a co do frekwencji to zadna :(
ja sie rozchorowalem wiec niestety nie moglem :(
ja sie nie pojawiłem, bo mi bella padła, nic poważnego ale stoi narazie. pękł waż od chłodnicy cały płyn poszedł w h... a niedawno wymieniałem;/) no ale mówi się trudno.
Ja przez weekend też w łózku leżałem :/
TO JAK W TA SOBOTE SIE SPOTYKAMY? tylko ten parking kolo term odpada korki sa jak jasna ... moze ten parking w centrum handlowym malta ktos tu juz o nim wspominal chyba o 5 pietrze jak kojaze :)
tak, ja pisałem o Malcie... 5 piętro.
Jest tam odrobinę cieplej...
Ew może być Plaza ostatnie piętro...
Ja mam sobotę wolą. Mam nadzieję, że wyzdrowieję do tego czasu..
no to robimy w malcie 5 pietro ;)
Pomimo, że ze mnie tez flancowana pyra to pomysł z włoską flagą na lusterku rewelacyjny...wchodzę w to..pzdr
zapraszamy kolego na spotkanie :)
ja teraz w sobote tez bede juz czynny :) wiec bede sledzil gdzie co i jak :) i sie zjawie:)
oby oby ;) ja niestety jeszcze w weluze bede bo brak czasu na przekladke
ja chłopaki jestem wciąż na Śląsku do soboty nie wrócę niestety:( ale za dwa tygodnie będę tylko nie wiem czy bellą bo muszę ją oddać do doktora
panowie co powiecie na naklejki na tylnią szybę od środka podobne do tych na przód
Czytam i się pogubiłem, robimy coś w sobotę? Jeśli tak to o której?
Już się dowiedziałem o 16 na Malcie.
PS
Gdzie mógłbym odebrać naklejkę, bo chyba dla mnie jeszcze została i nie wiem do kogo się zwrócić?
zerknij na cotygodniowy cykliczny poznan a lepy mam ja ? ;)
---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
w sobote o 16 bede je mial na malcie parking w centrum malta na 5 pietrze ;)
Czołem,,,chłopaki i dziewczyny,,,Z chęcią bym się zjawił na jakimś spotkaniu, zobaczył jakie slicznotki poruszają się w Poznaniu, ale musze swoje odkiblować za granicą,,, jakby się jakaś naklejeczka zachowała dla mnie, bym był wdzięczny,,,będę na nasłuchu....
zerknij na temat cotygodniowych spotkan, przyjeźdz...tam mozesz zobaczyc sobie lepy juz na samochodzie, a zamówienie to juz indywidualne u kolegi tomka.
pozdrawiamy i zapraszamy:)
to co może teraz czas na bluzy?
Załącznik 38012
tomek pos<lo pw :)
jestem za:D od razu zamawiam :)
ty cinek kota w worku na motorku kupisz ;)
ale my tez jestesmy zainteresowani :)
jak cena z bluzę i jakie są kolory dostępne
czarku wlasnie trwaja pertraktacjie
Miron używa trudnych słów ;D
jakby coś to moge być u tomka w piątek. jaką metodą będę wykonane nadruki na bluzach
co do bluzy jest prawie taka sama jak ta co mam z forum. Ja myślałem by zrobić coś takiego na plecach Załącznik 38024 a na piersi z przodu to samo co mamy na lepach
termo-flex lub termo-flock 60 zl prawie kazdy kolor plus przesylka do kazdego lub do jednej osoby :)
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
napis moze byc tak jak mowilem gladki lub flokowanh
20:48:00
lub mix czesc flockowana czesc gladka
20:48:04
jak kto chce
i tak nie wiem o co kaman co napisales :D