Specjalista ds. uploadu zdjęć :D
Printable View
Specjalista ds. uploadu zdjęć :D
no spoko :)
taak tylko, że ja się nie znam na PS-ie :P to była tylko moja radosna twórczość na temat tych tablic:P
ja moge się zając tuszowaniem tablic tylko :P to Łukasz pod kątem graficznym o wiele lepiej się sprawdza :P
dziękuję, dziękuję :star::laugh:
Jutro, chociaż święta trwają, początek nowego tygodnia i czas poznać Waszą opinię na temat najbliższego spotu czwartkowego;) Czy macie ochotę się spotkać, czy odkładamy spot na za rok?:P
nie za rok tylko na następny rok :P bo roku bez takich spotów bym nie wytrzymał :)
Ja wstępnie pisze się na czwartek, no chyba że wybuchnie jakiś kataklizm w robocie :P
Jeśli chodzi o spot, to oczywiście odbędzie się, jak będziecie chcieli:) Myślę, że czas powoli zacząć dyskusję na ten temat, aby do czwartku wszystko było jasne:):)
Widzę, że Łukasz jest chętny:) jeżeli o mnie chodzi, to nigdzie nie wyjeżdżam i też mogę przyjechać:):) czekam na kolejne opinie...
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Fajnie, na Ciebie też można zawsze liczyć:D u mnie jest podobnie z robotą, ale liczę, że może dadzą sobie spokój...
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ----------
Jest jeszcze jedna WAŻNA kwestia:) czy jesteście chętni na spot z Alfami czy na spot z drinkiem:P;)
Jola wyprzedziłaś moją propozycję na noworoczne spotkanie :P
Myślałem żeby w tym tygodniu normalnie się spotkać i obgadać w szerszym gronie temat noworocznego spotkania w jakiejś knajpce, nie daleko Ken Center na przykład jest włoska restauracja :)
Pomysł jest OK, włoska knajpka spoko:) ja nawet myślałam, że gdyby ludzie chcieli zrobić taki spot teraz przed Sylwkiem, to też można się sklikać i ustalić miejsce:) Można też zorganizować taki spocik już w Nowym Roku. Wszystko zależy od WAS! Obawiam się, że na spot w najbliższy czwartek nie będzie zbyt wielu chętnych..., ale czekam na deklaracje...:):):)
...z tą demokracją to ostrożnie Jola:):):)LOL to niebezpieczny system:):P
...tymczasem ja wyjeżdzam ale jak mówiłem być może będę musiał do wawy wrócić zatem wtedy na pewno będę, niezależnie czy z autem czy bez:) będziemy w kontakcie, postaram się być od czasu do czasu on line:)
Jola, ja oczywiście stale i nie zmiennie się pisze więc dopisz mnie do swej tajemnej listy :-P A co do rodzaju tego czwartkowego spotu to postulowałem alkoholowy bez alfowy więc podtrzymuje swój wybór...
Ja wiem Marcin, że demokracja też bywa zgubna;) staram się ją łączyć z elementami autorytaryzmu:P;)
Mam nadzieję, że Ci się uda dotrzeć, ale jesteśmy w kontakcie:) przecież możemy się porozumieć przez satelitę;):)
Miłego odpoczynku od codzienności:)
---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 13:02 ----------
Michał, Ty ZAWSZE, od początku, jesteś na mojej tajemnej liście;) Twój postulat odnośnie do bezalfowego spotu alkoholowego również odnotowałam:P myślę, że taki będzie, chociaż sama jeszcze nie wiem, jak wrócę do domu... Być może zostanie mi Piccolo;)
...dokumentację fotograficzną Jola koniecznie uzupełnij po czwartkowym spotkaniu:)
Marcin, ja ciągle liczę, że będziesz:) ja też jeszcze nie wiem, jak to będzie w szczegółach, ale postaram się nie zapomnieć o dokumentacji;) zresztą Łukasz ma przybyć, to jest szansa na zdjęcia profi:)
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
Gdyby Ciebie nie było, a ja bym była w czwartek, to wyślę Ci SMS, na znak, że jako wspólnota AR-AZ łączymy się chociaż myśleniem i satelitą:):):)
Czy w ten czwartek przewidywany jest KENspot i czy ewentualnie można się zaprosić?Pozdrawiam.
Oczywiście możesz się zaprosić:) Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam i jestem przekonana, że pozostali spotowicze także;) Im będzie nas więcej, tym fajniej!! Na najbliższy spot jest trochę chętnych, więc raczej się odbędzie:) Proponuję Ci śledzić wątek, bo szczegóły nie zostały jeszcze skonkretyzowane;) Jest plan, że:P tym razem będzie to bezAlfowy spot alkoholowy:)
Moi Drodzy:) jutro już chyba najpóźniej czas ustalić, co robimy z czawrtkowym spotem. Nie ma zbyt wielu chętnych (co było do przewidzenia). Mamy jak zwykle dwa wyjscia: spotkać się (w kameralnym gronie) lub odwołać spot i przełożyć go na za rok;) Jesli mielibysmy się spotkać, to pozsostaje jeszcze ustalenie, gdzie: tradycyjny garaż czy kanjpa:):), ale to jest kolejne zagadnienie... Wydaje mi się, że trzeba to ustalić, choćby po to, aby nie wystawić ludzi, którzy ewentualnie chcieliby do nas dołączyć...
Czekam na Wasze sugestie:):P;)
...obiecaj Jola że nie zaplanujesz nic niezwykłego bo po raz kolejny mnie ominie ciekawa sprawa...:)
ja sie postaram pojawic chociaz na chwile i optowalbym tradycyjnie za schronem
Marcin, ja nigdy nie planuję nic niezwykłego, zapewniam Cię;), ja trzymam się wyłącznie standrdów i schematów;);) A jeszcze, kiedy Ciebie ma nie być..., to nawet nie wiem, czy spot się odbędzie...
---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:11 ----------
No to mamy pierwszy głos za schronem:)
Szczerze mówiąc planowane było to spotkanie, jako poniekąd sylwestrowe, tzn. bezAlfowe, alkoHolowe;) ale zobaczymy, co finalnie wypali:P
Ja jeszcze raz podtrzymuje swój wybór bezalfowy tym razem...
No Jola ja innej opcji nie widze :-)
Ja bym się pisał na KENowy Alfowy :)
Michals - Znowu jedziemy razem? :D :D Z pełnym Cuore sportivo..