ja bede bo mieszkam w wolbromiu :D
Printable View
to sie zmień w profilu :lol:
a my bydymy balować na kopcu :-)
już sobie zmienił:)
a Vanesa jeszcze nie :P
Witam, czy są jakieś propozycje m=na nadchodzący weekend może jakieś spotkanie w sobote?? taki spontan bez zbytniego planowania.
kolego xedos, Olkusz słynie z nieudanych spotów, tj, ściślej mówiąc brakiem zainteresowania, nie wspomnę juz o spontanie, hihi..., gdyby nie grupa wsparcia kolegów z chrzanowa, dąbrowy (bociek), i innych z Olkuskimi maniakami ciężko strasznie, biedny ajdacho się udziela ale jak przyjdzie co do czego to i tak 50% deklarujących nie ma.... Poczytaj ten watek od początku a sam się skumasz o co mi kaman. PZDR dla wszystkich alfisti!!! Macham wam wszystkim z mojego mondziaka ale mnie nie widzą, oprócz tych, którzy mnie znają!!!
nie jest tak źle Tomciu jest kilka osób na które można liczyć:)
ja czekam na Conspira żeby zapodał sosine jak co roku
jeśli ktoś będzie chciał się spotkać w Olkuszu zawsze jestem za:)
:top:
Koledzy, w listopadzie wracam do Olkusza, chętnie poznam kilku Alfaholików :) Może jakiś spocik?
To nie lepiej juz w czwartki do Katowic zajrzec?
Tapatalk.
pokopać w oponki i do MC tuska na frytki :-)
:booring: :lol:
jestem za tylko do listopada trochę daleko
Swoja drogą wrzesień minął i nikt nie ogarnął sosiny w tym roku
Do katowic kawałek :P Chodziło mi o olkuskich alfaholików, krakowskich kilkunastu poznałem, ze śląska też ktoś do krk na spoty zaglądał (na kilku byłem), a z Olkusza jednego na drodze tylko spotkałem :)
Zgadza się tomio, Ciebie :) Dzisiaj dopiero odpisałem w temacie z pozdrowieniami :) Byłem tak zaaferowany spotkaniem, że aż nie zwróciłem uwagi na Twoje tablice, zauważyłem tylko, że masz ramki założone (poza tym, szybko mi odjechałeś - z babcią jechałem :P )
Wiem, że do listopada jeszcze daleko, ale można powoli myśleć o czymś. Wypadałoby zacząć od miejscówki, bo przy tych temperaturach to raczej na dworze się nie da :P
No to już jest nas 3 :) Może ktoś jeszcze dołączy, a może śląsk się pojawi :)
Ooooooo TAK!!!!
No i ekipa zaczyna się zbierać :) Teraz trzeba załatwić jakąś miejscówkę, macie jakieś propozycje?
U Adama ma duzo miejsca pod domem i swoj prywatny staw z kaczkami :D:D
Spadaj!!!!
Bezczelny Typek!!!
a dooopa tam Gorcki jedne :sarcastic:
podjechać mie tu na ta sosina czy jak to tam
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...41-gnisko.html
organizuje zlocik w Rabsztynie grill ognicho itp.
Ruszycie łolkusioki dupska czy będzie za daleko???:P
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...11_2013_a.html
Kawał drogi i oklepana miejscowka !!!
Hejka panowie i panie, zima w pełni, a co u Was słychać, jak wasze Alfiatka się spisują?!
hej Tomek mi to już nawet sie tu pisać nie chce wygląda na to że sam zostałem z Olkusza
Ja szukam Alfy 147, więc jak ją kupie to dołączę do grona olkuskich alfistów :)
Witam tutaj link do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ proszę o dołączanie na FB może wspólnymi siłami uda się organizować jakieś większe zloty samochodów marki Alfa Romeo :)
Pozdrawiam Michał
a ja nie mam festzbuka;)
Widzę, że cisza tutaj, a na ulicy coraz więcej Alf jest :D
W Olkuszu jest masa Alf, ale gościom się nawet łapy podnieść nie chce żeby odmachać, nawet w tych z ramkami.
9 mam prawie rok a jeszcze nikt na Olkuskich blachach mi nie odmachał nawet.
tomio a my się kiedyś czasem nie spotkaliśmy przed skrzyżowaniem na trasie w kierunku Katowic? Jechałem czarną 147 oklejoną flagami i koniczynkami.
Ja mam KOL :P
A to w takim razie sorki za mój błąd, źle kojarzyłem, wydawało mi się że masz KR, nie zdążyłem się przyjrzeć
ja już dawno przestałem mrugać światłami i machać do KOL bo patrzą na mnie jak na wariata :)