mnie to tez nie wzrusza i tak jade maksymalnie do czwartego zakretu :P
- - - Updated - - -
nie wiem czy dam rade sie ogarnac w parku maszyn :) do tego jest mi potrzebny warsztat samochodowy i złomowisko :)
Printable View
ja lece dieselkiem:)
Rok temu z tego co pamietam byłes w biłgo na torze ?
byłem byłem
To w takim razie ty miales 2 miejsce w dieslu :) fajnie ze bedziesz bo musze sie zrewanzowac ;)
Byłem dzisiaj robić przegląd i zmierzyć poziom hałasu...
Tak jak się spodziewałem nieznacznie przekracza normę i przy ciągnięciu do odcinki jest jak to Pan mówił "ponad sto" :lol:
Nie wiem dokładnie ile i nie będę się w to wgłębiał :P
Teraz mam problem, bo albo da radę mnie jakoś przepchać przez pomiary, albo mam do odsprzedania miejsce na tor wraz z wypożyczeniem kasku :P
z tego co mi sie wydaje to poziom hałasu np na Track day-u mierzy sie na jałowym biegu przy 4k obrotów. nie wiem jak tutaj bedzie
taaa
jeżeli się nie spóźniłem i temat aktualny to poproszę też dwa bileciki normalne do elektrowni, Leci ktoś od Zgorzelca na zlot ?
Temat ma 62 strony nie ogarniam, Czy gdzieś są jakieś rozszerzone reguły startu na torze:)?
Co chwile coś czytam , tym razem zostałem zastrzelony mierzeniem poziomu hałasu. Moja alfa nie przejdzie żadnych testów hałasu:D
widzę że zamiast kasku na snowboard muszę wziąć chorągiewkę bo będę z trybun Wam machał:)
Nie bój żaby, na pewno nie będziesz jedynym bez kasku ;)
No kurcze trochę pojeździłem i mam kask. Pilot też się już potwierdził (Słowik bierz kask i flaszkę) :D Techniczne przejdziemy, na wydechu polegniemy to przynajmniej się opijemy! W kasku jeszcze nie piłem :cool:
Ja nawet na kasku strzeliłem kończynę na szczęście :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...gta-kask_1.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...gta-kask_2.jpg
Będę na torze :) Socik może popilotujesz?;)
Szukam Pilota na Tor Lots chetny? :)
Ja się do Ciebie na pilota już wcześniej zgłaszałem ;)
Hie hie, no to ja też szukam pilota na tor.
Swoją drogą śmiesznie, bo tak naprawdę tylko w rajdach i rajdo-pochodnych (kjs- wstęp do rajdów) obowiązuje pilot. A chociażby w GSMP już nie ma, wiec wg. mnie mówiąc o TORZE (stała konfiguracja itp) pomysł jest.. poroniony... btw. Nie można było tego napisać w momencie kiedy płaciliśmy kasę?
A ok to juz masz zarezerwowane :)
W 2007 r na torze kaski sie pożyczało 1 załoga po przejezdzie pozyczała np 15. troche checi i wszystko sie da zrobic. co do pilotów to i tak na miejscu sie okaże bedzie wiele osób z ośrodka to ma byc zabawa co nie?
Jakby ktoś potrzebował pilota to mogę pojechać :P ale uprzedzam sporo ważę :P
Ciao! Taka informacja dla jadących z północy trasa nr.1 w okolicach Tychów jest w przebudowie (pisał też o tym RYDZU) .Zalecam drogę przez Oświęcim i Kęty . Adres ośrodka po wpisaniu w google maps wyskakuje po drugiej stronie jeziora ??? Dopiero po zbliżeniu wskazany jest ośrodek Neptun !?!
Załącznik 65279
Jeżeli mogę zasugerować to śmiało możecie jechać DK 1 przez Tychy. Ja pochodzą z Tychów, mieszkam w Czechowicach-Dziedzicach, a pracuje w Sosnowcu. Praktycznie codziennie jeżdzę przez Tychy. Mógł bym śmiało jechać przez Oświęcim ale to niema sensu, ponieważ jedzie się kiepskimi drogami, Cały czas są tam drogi lokalne gdzie bardzo trudno wyprzedzić. Owszem jest to krótsza droga o ok.10km. Jednak ja bym wybrał dojazd drogą DK1 przez Tychy-Pszczynę do BielskaBiałej i dalej na Żywiec. Od Bielska otwarta jest nowa obwodnica którą sie naprawde super jedzie.
Sorry, ale kiedy jechałeś tamtędy ostatnio???:mad:
Od września 2011r od Oświęcimia do Jawiszowic jest wylany nowy asfalt! Tychy–Oświęcim również bardzo dobra droga. Natomiast Kęty-Żywiec droga również dobra a i ruch pojazdów znikomy.
Jeżdżę baaardzo często z Żywca do Katowic i to jedyna słuszna droga. Tym bardziej że mam twardy zawias i 18’ i nie narzekam.
Polecam: Tychy-Bieruń-Oświęcim-Kęty-Międzybrodzie-Zarzecze
Zdecydowanie nie polecam: Tychy (całe rozkopane!)-Pszczyna (rozkopane!)-Goczałkowice (również rozkopane)- natomiast Bielsko-Żywiec (droga 69): ruch jak s***syn!
Ostatnio w piątek jechałem : Bielsko - Porąbka - Żywiec - Kęty - Oświęcim - Tychy - Pszczyna - Czechowic. Dlatego stiwerdziłem że DK1 jest lepsza,
Przy okazji kiedy ostatnio jechałeś do Bielska DK1 ? Remont w Gocałkowicach jest już zakończony.
PS Kiedy ostatno jechałeś z Osięcimia na Kęty ? Teraz tam jest remontowana droda.
Zawsze można też jechać z Katowic przez Żory na Skoczów i tam na S1 i Bielsko-Białą.
Na mecz prosze sie zaopatrzyc w krótkie spodenki , koszulki , i adidasy - Korki zbronione!!!
Katering ma być na g. Żar oraz na torze w Tychach - odpłatny . tzn NIE ZA DARMO i trzeba sobie kupić posiłek , ceny maja być konkurencyjne - Slavik załatwił !
Niewiem czu zespół Avokado dojedzie - niestety niemam potwierdzenia.
Gokarty COOLKART ( tor sarni stok )bedą dla wszystkich - staramy sie aby były za darmo:)
W pilke bez korkow? To jakie to boisko jest? Na trawiastym w halowkach sie za fajnie nie gra wiec w czym - w butach do biegania? Przepraszam, ale coraz glupsze te reguly.
Catering odplatny... To za co zaplacilismy tak konkretnie? Chodzi mi o jakas rozpiske - co ile kosztowalo.
hehe ciagle te same osoby ......
To zle ze ktos zadaje pytania? Zeby inni czytajacy ten watek mogil skozystac z odpowiedzi. Niestety czesto odpowiedzi sie nie pojawiaja.
Rafal, ja bym sie martwil raczej o tych co nie pytaja bo moze okazac sie ze bedzie na zlocie grupa nie majaca pojecia o tych wszystkich punktach regulaminu zwana inaczej grupa wkur...nych.
Zlot jest dla wszystkich i chetnie odpowiem na wszystkie pytania , więc pytanie za co zapłaciliście czy zapłaciłes ... jasno jest opisane i pojawia sie coraz wiecej atrakcji a cena jakoś nie rośnie, a regulamin misi byc ,aby jakis baran w korkach nie połamał nogi mnie lub innemu uczesnikowi który lubi pograc dla zabawy a nie dla pucharu fifa :)
Moze nie grasz w pilke to uswiadomie taka zaleznosc. Korki na boisko trawiaste sa wymyslone w pewnym celu. A zeby zlamanie nogi zalezalo od posiadania korkow przez lamacza.... Z tym sie nie zgodze. Jak ktos Ci by chcial zlamac noge to posiadanie korkow mu w tym nie pomoze. Natomiast moze ustrzec kogos np przed skreceniem kostki dla przykladu.
Jesli wychodzic z zalozenia ze ktos mialby komus probowac zlamac noge to ja dziekuje za taka gre.