Będę :-)
Będę :-)
no i ja będe :P a o której?
A może jakiś spontan spot dzisiaj? ;)
ciastek widze ze nie mozesz sie doczekac ;)
po prostu w czwartek nie dma rady...
Myślałem, że na szybko coś się udałoby sklecić, ale niestety:(
a może po prostu nikt nie chce mnie widzieć...
czy w ten czwartek na Galerii Mokotów jest spocik? Może podjadę swoim nowym cudeńkiem ;)
Dawaj, dawaj! Busso zawsze mile widziane :]
postaram się być wcześniej...bo jakoś wolałbym nie pić kawy o 20 :) później spać nie będę mógł :)
Grzdylu wpadaj swojm nowym cudenkiem - chetnie oblookamy ;)
szewi no z Tobą na linii startowej nie stanę ;) ale wielu jest takich pod światłami którym maluje się zdziwienie na twarzach jak im się oddalam po zapaleniu zielonego ;) YonasH, szewi macie już te ringi założone? Chciałbym takie cudo przymierzyć do GTV fajnie by się komponowały z tymi wycięciami w masce...
szewi 220 tyle bylo jak wyjezdzalal z fabryki a ile jest po 14 latach...jeszcse nie wiem jak porobie troche drobiazgow to pojade na hamownie
Mnie dziś nie będzie niestety i tak pewnie już do końca sesji zostanie :(
dzięki za super spotkanie, miło powitać nowych, gratulacje pięknych aut:):):)
specjalne pozdrowienia dla Kolegów od Lancii:)
Ahoj dla nowych Alfisti :P i dziękówka również za spota
dzięki za spotkanie...następnym razem postaram się wpaść na dłużej :)
Dzięki chłopaki za fajne spotkanie :) Miło zobaczyć tyle pięknych Alf w jednym miejscu :P
A mnie znowu się nie udało dotrzeć:(
ja pewnie pojadę, ale nie wiem czy rano ;) to zależy o której wstanę po dzisiejszych Ursynaliach
Drodzy Moi, jakoże dzosiaj znowu poniedziałek..., musimy się okreslić, zeby nikogo nie zmylić;) postuluję, żeby 7.06 odwołać, ale jesli zgłaszacie jakies inne wnioski formalne do przegłosowania, to dawać:crazy_pilot::girl_wacko:
ja odpadam...Alfa u lakiernika jako, że w niedzielę zaparkował we mnie Land Rover :(
ja również w tym tygodniu nieobecny...
Ja mogę być :)
Ja też mogę się pojawić. RCW będzie otwarte? :P
I ja mogę być, choć podobno "święto jest, to raczej nie wbijamy" :P
I chociaż to nic nie zmienia, ale od 1 czerwca parking jest płatny dla stojących powyżej 3h.
Jeśli będzie to powinienem wbić tylko czy tam będzie otwarte bo sklepy będą zamknięte.
RCW nawet w wigilie jest otwarte :D Możemy w sumie tam na parkingu zrobić spota :)