oo to może wpadnę :)
Printable View
oo to może wpadnę :)
Ja już wpisałem w plan dnia spota :) Także postaram się tam pojawić :)
Co Fiatem chyba nie będę zajeżdżał, przyjadę z Mateuszem, jak macie przejazdy i zdjęcia robić!
gdzie Alfiści się tam ustawiają ? bo chciałbym w koncu się pojawić i za bardzo nie bładzić ;)
Bez przesady, na parkingu masz tylko kilka równoległych alejek, znajdziesz bez problemu.
Najbliżej torów kolejowych przy dworcu PKP Stadion
W ten czwartek spotykamy się o 19-stej,prze stadionie Narodowym.Miejsce tak jak wyżej,dzięki Andrzej:D
Oprawą spotu zajmą się Alfa_Lucas i PHOTO PS.
Drobne w waszych kieszeniach mogą się przydać;)
Zapraszamy!
W czwartek będę miał przyjemność gościć w stolicy, czy mogę pojawić się Fiatem Ducato?
No to OKI, znowu będzie 100 km do rozpisania :) na służbowym toczydle z motórem 1.9 JTD, będę na pewno, jak by ktoś jechał od strony lotniska to chętnie się zabiorę za kimś, bo będę nocował w hotelu GORDON.
Zawsze i wszędzie będę propagował ten model, 156ka jest fajna (bo można camping targać 130 km/h), 33ka to szybki gokart ale 155 to limuzyna która niejednemu nowemu autu potrafi zagrać na nosie. Prosty przykład autostrada Katowice -Kraków powrót z ubiegłorocznego zlotu, babcia wykrzesała z siebie 218 km/h właściciel Passata B6 niestety tylko 1.6 benz. omal nie pogryzł mnie na bramkach w Krakowie za to że mu błysnąłem długimi a potem objechałem...za to cenię tą staruszkę, chociaż nie powiem z GTA NISKIEGO nie dałem rady ale ta jego franca lata grubo ponad dwie i pól paczki...
Oooo Ducato też fajnie gumę pali:D
Wpadnę i ja pod stadion.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk by redek83
Bedzie jakas 159 2.2? Chetnie poslucham/porownam silniki.
Podjade 159 2.2 SW Selespeed - taki dziwak ;)
Chetni moga pobadac sprezyny Eibacha w zestawieniu z 19'.
Bierze ktoś kable i lapka?
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk by redek83
Jedzie ktoś na 19 pod Narodowy z Ursynowa?, z chęcią się zabiorę bo aktualnie jestem bez dowodu rej. (wymiana na nowy - nie zabrali):)
Dziękówa wszystkim za dzisiejszy spot.Jak zwykle,doborowe towarzystwo;)
Było czadersko!;) PHOTO PS o mało z kruszowego bagażnika nie wypadł pod koła naszych 155:P,dobrze że Andrzej nie dociskał w tym momencie ha,ha....
Było dobrze:o
Również dziękuję było fajnie, ostatnie niedobitki wyjechaly o 23.20 do domu, troche ze scuderia i reksem pocisnelismy :) pozdrawiam do nastepnego
Dzięki wszystkim za spottersa. To co PHOTO PS wyprawiał w moim bagażniku to masakra :D mam nadzieję że foty będą dobre.
No i piękne zwieńczenie wieczoru GTV vs. GTA :)
Brakowało jeszcze helikoptera z fotografami:D
Również dzięki za spota, a fotograf to powinien medal dostać za narażanie życia i zdrowia ku chwale AR ;)
Będą jakieś foty do oglądania?
Dzięki za spota :) fajną macie ekipę, moja kobitka już się napaliła na Brerę :P
Ciekawe czy się załapałem na jakąś ciekawą fotkę :) nie ogarniałem troszkę bo to "mój pierwszy raz" :)
Pozdrawiam !!!
S3 mini wyklepało!
Kto bedzie w ten czwartek ?ja sie wbijam nie wiem jeszcze jakim autem;-)
No nie wnerwiaj mnie to ma być Alfa???????? :D
No dajcie jakieś foto do oglądania tylko naszych autek. Plllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss
Kilka fotek jest tutaj: https://www.facebook.com/media/set/?...8024213&type=1
dobra to ja dam teraz to :D http://www.youtube.com/watch?v=MnL5JpNKxk0
Jest Moc :D:D:D