Chopy posiada ktoś w okolicy kabel i program żeby skasować blad powiedzmy za jakiś czteropak po kolezensku ? :) Wymienilem cewki i potrzebuje podpiac się pod kompa.
Printable View
Chopy posiada ktoś w okolicy kabel i program żeby skasować blad powiedzmy za jakiś czteropak po kolezensku ? :) Wymienilem cewki i potrzebuje podpiac się pod kompa.
Nie ma to jak tak zacząć sobotę :(
jakąś donice zahaczyłeś??
Na Pawiej zachaczyl mnie szmelcwagen z kierowniczka za sterem :/
Szkoda całkowita będzie...
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Mało mniej dostałem do ręki na miejscu i Passat na warsztat do mnie przyjedzie na naprawę. Szkoda tylko alfy bo bezwypadek byl
Chopy kaj jest w okolicy jakiś szrot potrzebuje pilnie korek z odpowietrznika chłodnicy. A może posiada ktoś akurat ten elemencik?
Tips&Tricks:
1. Wejdź na allegro.
2. Motoryzacja-> części samochodowe.
3. Wpisz "Alfa Romeo 159".
4. W opcjach filtrowania: lokalizacja -> Lubin.
Wyskoczy Ci parę ładnych części do AR159, możesz spróbować się skontaktować z firmami, które coś mają do naszych autek.
Szrotu jako takiego to nie widziałem w okolicy, żeby mieli AR159.
Pany i Panie
Znacie kogoś kto byłby w stanie usunąć całkowicie IMMO ze 156 przed FL ?
Bo tak sobie myślę ,że niefajnie byłoby zgubić kluczyk 3000 km od POlski ;-;
zajedź do auto elektryka https://mapa.targeo.pl/Auto_elektryk...026184209bb885, zaraz za zakładem zakładającym instalacje gazowe w samochodach, nr tel 510 861 605, wydaje się ogarnięty w takich sprawach, kiedyś miał warsztat na katandze ale przeniósł się w miejsce z linku.
Chopy potrzebny jakiś ogarnięty majster od klim w Lubinie, niestety przestala dzialac. Poleci ktoś kogos ?
a cos sprawdzonego w samym Lubinie ?
Niemstów... po prawej stronie przy samej drodze krajowej. Mi tam ogarnęli klimę po zakupie Belli.
A sprawdziłem na mapach google i pokazalo mi jakas wioche kolo Legnicy myslalem ze kolega tam jakiegoś fachowca zachwala. Nie jestem z tych rejonow także nie znam za bardzo okolicy.
Poszukuję kogoś z silnikiem 1,9 JTD 150 KM. Potrzebuję coś sprawdzić. Proszę o info na PW.
jaki jest problem ?. Ja mam ten silnik o tej mocy.
Poleca ktoś mechanika w tej okolicy ? Jadę jutro z Bialogardu koło Koszalina do Swierardowa Zdroju a dzisiaj nie dałem rady wymienić łożyska z przodu i muszę to zrobić w czasie urlopu. Łożysko zamówię na necie albo kupie na miejscu tylko gdzie to wymienić ?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
uderz do Dzwonka przy LOK'u, tylko czy na pewno jesteś w Lubinie??
Trasa Świeradów-Jelenia Góra(miejscowość Stara Kamienica-20km od Świeradowa) jest mechanik od wloskich aut i nie tylko.
Skontaktuj się z użytkownikiem Kasza85,on powinien dać Ci namiary na niego.Ja niestety numer znowu gdzieś zapodzialem.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
witam,dopiero kupiłem alfe i to jest auto z duszą jestem z brzegu dolnego pozdro
witamy
Potrzebuję wykasowac błąd, czy jest ktoś z Lubina kto ma pelna wersję programu?
pobierz z internetów
Chcę w końcu zamówić ramki klubowe... ktoś chętny do podziału kosztów wysyłki?
Kiedy jakieś spotkanie w okolicach Legnicy, Lubina?
Widze cisza w wątku jak makiem zasiał.
Totalnie... winter is coming i wszyscy chyba drzewo rąbią :)
Od stycznia startujemy z inicjatywą spotów co niedzielnych w okolicy Legnicy. Spoty "Dobre bo Włoskie" więc będą Alfy Fiaty Jeepy :D spotów alfowych nigdy nie udało się utrzymać dłużej jak pare miesięcy, myślę że w tej formie ma to szanse przeżyć :). Miejsce spotów - raczej lotnisko legnica - blisko z A4 jakby ktoś chciał wpaść etc. może coś innego narazie szukam badam myślę- Będe informował
Super czekamy na info.
Fajny pomysł. Jak będą konkrety można rzucić temat na inne fora włoszczyzny.
Ja np. przesiadłem się z Alfy 147 do Fiata Bravo, a w regionie też jeździ sporo Lancii.
Pozdr.
pytanie kto z okolic Lubina Legnicy może zrobić korektę wtrysków