No i moc mocą, ale jest jeszcze masa i ja np mam automatyczną skrzynię co się odbija dość znacznie na starcie - ale to tylko taka luźna wypowiedź, bo nie jeżdżę po torze ;)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
No i moc mocą, ale jest jeszcze masa i ja np mam automatyczną skrzynię co się odbija dość znacznie na starcie - ale to tylko taka luźna wypowiedź, bo nie jeżdżę po torze ;)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Niestety z ogromną nieprzyjemnością muszę odsprzedać tor:( Coolery tylko na zamówienie więc dotoczę się 155 na zlot ale na jakiekolwiek szaleństwo nie mam co liczyć. Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać PW.
Ja kuźwa jadę bez przeglądu i z przednia szybą w rozsypce plus auto w trzech kolorach :D a ten tu będzie wymyślał że chodniczki nie ma :P
To nie temat na Wasze dywagacje:P Chłodnic od pyty ale wszystko na zamówienie=nie dotrze na czas choć postaram się aby było inaczej. Poza tym nie mam zamiaru przepłacać za nią;) A biegać Andrzeju niestety nie będę bo jestem kontuzjowany:P
EOT, jak chcecie dalej spamować to możecie się przenieść do mojego tematu;)
Uniwersalna.
Dodatkową atrakcją na zlocie będzie możliwość sprawdzenia kompresji w benzyniakach - biorę ze sobą manometr.
Eee tam atrakcja :P Jak komuś pokaże niską kompresję (bądź taką, która go nie zadowoli), to będzie miał krzywą fazę do końca zlotu ;)
Ale niektórym poprawi humor:) Mam to wezmę, co mi tam.
No jeszcze tydzień ;) To będzie mój pierwszy zlot. Mam nadzieje ze będzie dobrze:o Pewnie trzeba będzie się pojawić grubo przed 10. Do zobaczenia na S7:cool:
OMG o 10????????
Oj bo ja was przywitam :evil:
- - - Updated - - -
Jakbyście nie zauważyli to temat nt toru Kielce.
Zbiórka w Miedzianej Górze o godzinie 9.30 !! Na parkingu przed "Torem Kielce".
Spóźnienia spowodują niemożność wjechania na tor, wiec proszę brać to pod uwagę i nie miec później do nikogo pretensji. Przypominam:
- ważne prawo jazdy
- sprawny samochód
- dobre nastawienie i pozytywne myślenie
Bez tego oglądamy zawody z pobliskiej trawki.
A jak się ma sprawa osób, którzy nie będą jeździć po torze(głównie chodzi mi o parking - gdzie co jak i dlaczego tak drogo?) :) Bo zamierzam przyjechać i tylko temat parkingu mnie nurtuje.
hehe niby moja GTV ma 220KM? :) może miała tyle w 1998 roku :) ja tam nie traktuje jazdy na torze jakoś strasznie zawodowo, ale nie chciałbym być ostatni w grupie :)
Tam jest duży parking nawet bardzo duży więc miejsce znajdziesz okolica jest spokojna. Podejrzewam że na tym parkingu będzie co obejrzeć i z kim pogadać:) na tygodniu jest darmowy w niedzielę 5Zł się należy bo tam odbywa się wtedy giełda. Sam tor otoczony siatką więc widać wszystko :)
@Up
Mam tam blisko, ale dawno nie byłem, a tym bardziej będę pierwszy raz na jakimkolwiek zlocie stąd było moje pytanie. Dzięki za info.
Sprawa jest tego typu... Będzie miał ktoś na torze jakiś płaski podnośnik hydrauliczny do pożyczenia na kilka chwil?
Jak płaski?
Załącznik 105041
Ja mam taki. Mam pytanie czy załoga to 2 osoby?? Bo chciałem zabrać kogoś ze sobą ;)
Mniej więcej taki:
Załącznik 105042
Nie wiem ile to centymetrów dokładnie, ale widziałem że są takie podnośniki spłaszczone na końcu...
ten podnosnik co ma stawu nie wejdzie ja tez uzywam takiego ale musze najpierw wjechac na cos przednimi kołami zeby auto troche do gory poszło :)
Albo podnosić od przodu za sanki.
u mnie taki podnośnik wchodzi dopiero po skręceniu kół w jedną stronę, wtedy udaje mi się go wsunąć od strony nadkola.
No i jeszcze musi być OK ciśnienie w oponach bo inaczej nidyrydy :D
wie ktos jak z przekladka opon na miejscu - zabieram komplet slickow ale niestety mam tylko 6 felg.. dwie sztuki zaloze wczesniej ale na szybko nie kupie kolejnych dwoch felg, zatem pozostaje przekladka, przy czym czwartek to dzien wolny..
Hej. Przyjeżdżacie sami czy z osobą towarzyszącą??
Nie mogę jutro przyjechać więc mam wjazd na tor na zbyciu.Pilne!Proszę pisać inaczej po prostu przepadnie.
Osoby towarzyszące są na deptaku :P
Chłopaki śmigają po torze aż miło, przy barierce spotkałem DRIFT-r'a, jak tylko ktoś ma chwile to zapraszamy oglądać ;)
już rozbił ? xD
Nie, nie rozbił, wszyscy jeźdzą ostrożnie ;) Przy barierce z drugiej strony toru (czyt. jako widz) :) Albo mi się wydaje albo moja 166'ka była jedyna na parkingu :) Gdybym tylko zdąrzył autko przygotować :( a tak muszę obejść się smakiem ;( ... Jak każdy wrzuci zdjęcia to będzie ich z milion xD Przyznam szczerze że wyniki czasówek są dla mnie zaskakujące jeśli chodzi o kilku alfistów i alfistek...
Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia z toru :)... żałuje, że nie miałem możliwości pojawić się tam :D, ale w tym roku moja bella by nie dała rady na torze, a i finanse przez nią nie pozwoliły, żeby przynajmniej pojechać i pooglądać...
Ale w przyszłym roku już powinna być na tip-top :D