Załącznik 221712
Pozdrawiam z Chełmka :D
Printable View
Załącznik 221712
Pozdrawiam z Chełmka :D
Pozdrownienia z Wierzbnej Załącznik 222300
Pozdrawiam srebrną GT widzianą w okolicach Żegociny:).
To ja tez pozdrawiam, kierowce ciemnej GT z ktorym sie spotkalem na swiatlach przed ulica bora komorowskiego kolo lidla w Krakowie w sobote 18.2. Dzieki tej sytuacji mialem usmiech na caly wieczor:p Podjezdzam do pasow, patrze fajna alfa naprzeciwko. Obok mnie siedzi moja kobieta, z glosnikow leci pait it black rolling stonesow. Nagle GT puszcza awaryjne to ja tez w poplochu szukam guzika [emoji14] odmrugnalem, swiatlo zielone i odjezdzam. Czulem sie jak w jakims filmie [emoji14] usmiech na caly wieczor.
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
Pozdrowienia dla czarnej 156 na ramkach widzianej dzisiaj w Nowym Sączu niedaleko plant ;)
Wysłano z mojego HTC ONE M9
Widziana ładna oramkowana czerwona GT na pętli w borku fałęckim ok godziny 17 :P
Pozdro dla kierowcy i pasażerki białej 159 sw zaparkowanej dziś przy Lwowskiej w NS :) Ps. moja 147 w tle ;)Załącznik 223105
Pozdrawiam białą 147 mijaną dzisiaj przed Oświęcimiem na drodze 933. Pomachane :D
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 z ramkami klubowymi, z którym minęliśmy się za Gdowem, na drodze w stronę Łapanowa:).
Jechałem zieloną 155.
10 minut temu Bonarka...
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/03/143.jpg
Pozdrawiam :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk