Widziany kolega TKfoto na parkingu wąwozu myśliborskiego :D Mini-spot, a nawet mikro :D
Printable View
Widziany kolega TKfoto na parkingu wąwozu myśliborskiego :D Mini-spot, a nawet mikro :D
Wczoraj koło 18 Darus skręcajaćy z legnickiej w ostatni grosz, potem koło 21 Emka Twój Chop koło blaszaka :P
Ktoś mi wreszcie pomachał :D Czarna 156 na klubowych ramkach, tablice DDZ, na ul. Kuzienniczej w Jaworze :) Nie zdążyłam odmachać ale serdecznie pozdrawiam :) Ramki zostały dziś zamówione więc może coraz częściej będziecie mi machać :)
co Wy tylko na ramki patrzycie ;)
ja macham tylko tym z ramkami... dla zdrowia psychicznego osoby, do której macham :lol:
Miny gościa, któremu ostatnio pomachałam długo nie zapomnę. Taką analizę życia, jaka pojawiła się na jego twarzy, to chyba miał po raz pierwszy. Wszystkie grzechy przejrzał :haha:
Boskie to było.
A ja macham wszystkim, bo sam nie mam (jeszcze) ramek :D
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:20 ----------
Wczoraj na przykład w Karpaczu było machanie/odmachanie ze 156FL na rej. PO (tez bez ramek) :D
dzis srebrna 156 pot na litewskiej pod blokiem...pierwszy alfisti poza pociesznym na osiedlu;) oraz czarna 156 dsw kolo google plaza pod polbankiem:)
z tą srebrną wymieniałam pozdrowienia kilka dni temu. Nie tylko stoi, ale także jeździ ;)Cytat:
Napisał Dante[PL