Xofer ma godnego polecenia doktora ... ;) Nazywa się Piotr Nagórski ;) , a na spotkanie zapraszamy.
Printable View
Xofer ma godnego polecenia doktora ... ;) Nazywa się Piotr Nagórski ;) , a na spotkanie zapraszamy.
Dokładnie, polecam Pana Piotra, bardzo dobry doktor od Alf. Ma swoją kolekcję zabytkowych Alf z lat 50/70 ( min AR Zagato ). On przeprowadzał również remont mojej belli, niestety Piotr jest z Lubonia koło Poznania i drogi :/ ale warto...
Dla nowych klubowiczów podaje link na fejsa do profilu: http://www.facebook.com/groups/382322781837572/
my tu pitu pitu a ja sie pytam kiedy klubowa wigilia??? jest tyle nowych klubowiczów, może uda się zebrać porządna gromadke koczowników i w którys zimowy wieczór podzielimy się opłatkiem w płynie i powspominamy spoty i Ogólnopolski Zlot, na którym wiele się działo :) P.S. zabiore lopeza jak da rade, może zieloną choinkę przyniesie i zobaczymy jak sie świeci czy tam pali :P :P :P
No zaiste godna propozycja, czas najwyższy chyba faktycznie ustalić czas i miejsce, żeby wszyscy mogli się przygotować.
Jestem za ! To 21ego ? tak jak na facebooku pisaliśmy ?
No trzeba cos pomyslec :) bo ostatnio bylismy z grzegorzem a byl dzien wczesniej:D w Kleczewie i stypa 21Piatek moze byc ale ja pisze sie kolo 21 jak cos dopiero najlepiej gdzies nie daleko zeby szybko dobic:)
Dobra, to datę już mamy, teraz jeszcze miejscówka i zbierać się
Ja bym proponował coś innego niż Kleczewiankę, jakieś fajne miejsce gdzię będzie trochę więcej ludzi i fajniejszy klimat. Może Musztarda ?
Dla pięciu - sześciu osób może miejsce tam znajdziesz, a co jeśli będzie 10 - 12, będą stać ? Chya że lokal bedzie tylko dla nas.