-
odbiegamy od tematu terminów spotów i wersji która z dwóch przedstawionych odpowiada, czy robimy jeszcze inną formę przedstawienia miesiąca?
czy tre terminy mogą już zostać, czy jeszcze coś zmieniamy?
na pot styczniowy, raczej ich nie będzie patrząc w jakim tempie idą ustalenia
-
Popieram Mariano.
Terminy są ok.
Zastosujmy się do wskazań Bajona odnośnie pisowni.
Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.
-
Wesołych świąt Panowie :santaclaus:
A tu są prezenty dla tych którzy byli niegrzeczni http://www.youtube.com/watch?v=VOQzQZ4HAFo
-
Wesołych :)
Przy okazji mam zapytajnik. Czy jest jakiś posiadacz 166 z Loudlinkiem albo inną niefabryczną zmieniarką, lub bez zmieniarki ale z dyndającymi kablami nad akumulatorem? Kupilem loudlinka (używanego) i ani mru mru, kabel już wyeliminowalem, napiecie sie pojawia, reszty nie moge sprawdzić bo nie wiem co gdzie ma byc ;) Ale kabel jest ok, kwestia żeby podpiac u kogos i sprawdzić czy tez lipa bedzie.
-
Taka mała ciekawostka, jeśli kogoś interesuje, to ruszyły nowe zapisy na naklejki wypukłe 3D flaga włoska :)
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...ml#post1057023
-
Dzięki za info, potrzebuję 2 sztuki, lece się zapisać :)
-
Mam takie dziwne pytanie, czy ktoś z was może nie pije w sylwestra i chciał by sobie zarobić pare zł, bo szukam transportu w nowy rok 4-5 rano, z Pabianic, ul Dolna, do Łódź, ul, Magdaleny.(To jest Rudzka praktycznie)
trasa liczy 8,5km.
-
Do projektantow terminarzy spotkan bo widze ze duzo pracy w to wkladacie a i uwag i spostrzezen jest wiele .Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem bylby kalendarzyk na 2013 rok ktory miescilby sie w portwelu a w nim na zolto zaznaczone dni spotkan pod ikea a na jakis inny w galerii. Polaczenie przyjemnego z pozytecznym i odpada problem poprawnej pisowni a i pracy przy tym byloby mniej. Co wy na to ladny czerwony kalendarzyk po jednej stronie a po drugiej np reklama sklepu auto delta (dla klijentow z kalendarzykiem rabat na czesci) ta strona do omowienia z wlasciscielem sklepu lub kims kto chcialby sie tam zareklamowac
-
W nadchodzącym roku życzę Wam samych radości, odważnych marzeń, mądrych decyzji i wielkiej satysfakcji z Waszych Alf :D
-
Wszystkim kierowcom Alf i nie tylko, życzenia bezpiecznych, równych jak stół, szerokich jak lotnisko i oznaczonych jak pas startowy dróg prowadzących do świetlanej przyszłości życzy emcio.