Raczej na żadnej w PL :) Prędzej we Francji.
W sklepie motocyklowym możesz. A najlepiej zamów przez allegro, zaoszczędzisz czas i pieniądze.
- - - Updated - - -
Mixolu to ja do kosy spalinowej nawet nie leję ;)
Jest napisane 2 strony wcześniej czemu ELF.
powiem szczerze że ten olej elf dużo lepiej się spisuje jak orlen 2t.po 1000km korekty się pięknie poprawiły i silnik całkiem inaczej chodzi.dużo lepiej odpala.a cena troszke droższy jak orlen
Polecacie tutaj olej 2T Elf OFF Road. A czy nie lepszym byłby nieco droższy Elf Moto 2 Tech? Ktoś testował?
niewiem.ten jest sprawdzony przebadany.
Jeździłem motocyklami 2t od 4 lat i przez cały czas lałem właśnie ten olej ( ELF MOTO 2 Tech) i ani razu się na nim nie zawiodłem. Uważam jest jest naprawdę bardzo dobry i przystępny cenowo w stosunku do innych producentów. Kupowałem go w lokalnych sklepach, cena koło 28zł/ litr.
Witam, dostałem wczoraj taki olej ale nie mogę znaleźć nigdzie jego parametrów, można go zastosować, używaliście tego?
Załącznik 229839Załącznik 229840
jeśli nie do belli to do paseratti z 2005r podejdzie - tam jest wszystko bez dpf chyba?
http://www.husqvarna.com/ddoc/HUSE/H...OIL_928822.pdf
znalazłem taki opis ale nie mogę znaleźć temp. zapłonu (210'C ?)i ilość popiołów?
Edyta:
kolo w sklepie chciał mi sprzedać ostatnio mixol 2t syntetyczny - jest coś takiego tzn. mixol + syntetyk ??
podobno bez dpfu bedzie ten w husqwarna