Przyłapany/przyłapana pod Szyndzielnią w Bielsku, wczoraj. Pewnie na spacerek w górach :)
Załącznik 74304
...nie wspomnę, że miejską zieleń nam rozjechał ;)
Printable View
Przyłapany/przyłapana pod Szyndzielnią w Bielsku, wczoraj. Pewnie na spacerek w górach :)
Załącznik 74304
...nie wspomnę, że miejską zieleń nam rozjechał ;)
pozdro dla niebieskiej ? 156sw fl (SZY chyba) co stała wczoraj na podwórku Chorzowskiej
Pozdro dla czarnej 159 jadącej z tyłu - Częstochowa al. Wolności ;)
Pozdrawiam Panią śledzącą mnie dziś na drodze od Towarowej aż po Armii Krajowej. Szara 156 FL.
Pozdrawiam kierowce czarnego 147 na ramkach, którego mijałem koło 17 15. stał w lekkim korku w zielonkach (w stronę Krakowa) :)
Pozdrowienia dla koleżanki w czerwonej 147 SD widziana w czoraj na Damelu około 16:30
pozdrawiam kolegę w biało-czarnej 146, która jechała za mną od Bierunia do Oświęcimia dziś rano koło 6:20 - było mrugane ;)
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166 "rekinka", którego napotkałem w Bystrej k. Bielska (ja w czarnej 147 FL). Machnął mi, ja odmachnąłem ale w ostatniej chwili :)
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej GT. Koloru nie zauważyłem bo minęliśmy się pod Krokusem w takiej mgle, że rozpoznałem w ostatniej chwili.
Pozdrowienia dla głupiej ci.... z Alfy 156 FL srebrnej (z naklejką GTA na dieslu), która na drodze DTŚ (2 pasy w jedną strone) wyjeżdza mi przed sam nos z prędkością żółwia na lewy pas... !!
Jak się potem okazało głupia sraka gadała przez telefon.... dobrze, że mam "ponad-przeciętne" hamulce
Pozdrowiłęm Cię na drodze znakiem pokoju ..|.. , a tutaj pozdrowiam Cię szczerym słowem "je... się na ryj"
Mam nadzieje, że kiedyś to przeczytasz.
Pozdrawiam :)
ps za post przepraszam, ale kultura w takich sprawach się kończy.
" międzygalaktyczny znak pokoju i przyjaźni "
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnoniebieskiej 166 SBE... z logo Alfaholików na tylnej klapie i naklejką strażaka - dzisiaj na syberce koło BRW przed 9:00
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 fl (ST....6C ) dziś na skrzyżowaniu przy browarze w Tychach - światełka były :D
Pozdrowienia dla alfaholików z 147 parkujących pod wydziałem AEI w Gliwicach :P Dziś widziana czarna na ramkach FL oraz srebrna SB, a także dla srebrnej 147 STA widzianej ok. 13.10 koło wydziału górniczego :)
Pozdro, dla poznanego mechanika Alfaholika dziś w ASO Pszczyna:)
Pozdro dla kierowcy 156 FL o nr rej ST xx023E z lepką. Jechałem za Tobą ulicą Paprocańską.
Pozdro dla Pietropili - To chyba Ty wtedy byłeś na skrzyżowaniu ;);)
Dziś ok. 20:00 widziana czarna oramkowana GTV u wylotu Mochnackiego na Malborską - bez kierowcy, ale pozdrawiam ;)
pozdrawiam również http://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png niestety Gtv już na tym miejscu nie zobaczysz - teraz stoi w garażu innego klubowicza http://www.forum.alfaholicy.org/imag...es/biggrin.png / ale za to będziesz mógł oglądać na bieżąco "metamorfozę" 156 http://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png
Tak tez myślałem,że to Twoja będzie.
Dziś też Cię pozdrawiam,bo widziałem że stałeś przy niej przed szesnastą.
A ja pozdrawiam Venoma. Widziany dzisiaj po 15-tej na orlenie koło nemo :)
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki? czarnej 147ki na dk88 po 14tej i wesołego kierowcę czarnej 156 1.9jtd mijanej od mostu na Wrocławskiej aż do Miarki :D
Pozdro dla Kierownika Białej Julki widzianej w Tychach koło żłobka po 19. ;)
pozdrawiam kierownika 156 SW nr rej SD azurro widziana dziś godz 13:30 na światłach obok Policji w DG - machałem, krzyczałem ale zero reakcji a kolega stał obok :) zamyślony jakiś chyba
JakubGTV na łowickiej to byłem ja :) musiałem rozmawiac przez telefon. Tyle ze to był spider z hardtopem.
Czarna oramkowana 147 SBE **997 ustrzelona na podwórku w Czeladzi przy ul. Reymonta :)
Pozdrowienia dla klubowej chyba srebrnej i chyba 156 widzianej wczoraj w Cieszynie na jednym z rond. Niestety nie mijaliśmy się bezpośrednio
Pozdrawiam kierowce, ktory zostawl mi wizytoweczke za szybką na ulicy Wrocławskiej w Chorzowie:)Z tego co ustaliłem był to P4:)
pozdrawiam czarna 159 (KR...) na rameczkach stojaca na podziemnym parkingu Bonarki kolo 19 oraz kolege w ciemnej 33 (SH...) z ktorym wymienilem pozdrowienia na swiatlach kolo Castoramy.
pozdrawiam alfaholika stojacego pod AEiI w gliwicach zlotą GT rej SK **2AL :)
A ja pozdrawiam ciemno niebieską (blue cosmo? ) Alfę 156 na blachach SK , za którą jechałem wczoraj od Żywca aż do obwodnicy Bielska :P Potem na obwodnicy pojechałem już szybciej niż Alfa :P Niestety nie mrugałem bo jechałem Mitsubishi Outlanderem tym razem :P
Pozdrawiam właściciela poliftowej Alfy 156 SW rej. KOS... parkującego dzisiaj pod Auchan Mikołów :)
alif widziany na winklu kruszowicka / kupaly, ale za poznio Cie zobaczylem. nie mialem jak mrugnac. cos kolo 17. chyba tylko niebieska gt smigasz w tamtych rejonach
A ja pozdrawiam tego kto wrzucił mi w poniedziałek wizytówkę za wycieraczkę w Siemianowicach w Michałkowicach lub na Bytkowie