Pozdrowienia dla dwóch 159 które mijałem na Balickiej w godzinach porannych oraz czarnej 147 widzianej w Galerii Bronowice.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdrowienia dla dwóch 159 które mijałem na Balickiej w godzinach porannych oraz czarnej 147 widzianej w Galerii Bronowice.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
A kierowca czarnej 156 sw KWI, który wczoraj na zakopiance kurczowo trzymał się lewego pasa blokując go skutecznie, niech już więcej tego błędu nie popełnia..
Pozdrawiam czarną 147 KWI - ...33 mijaną na Wielickiej :D
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 159 przy wylocie z Wadowic w stronę Suchej Beskidzkiej ok godz 16
Za późno dojrzałem rękę bo tak jakoś schowany jechales za dupą poprzedzającego Cie auta
Kto mi mrugał awaryjnymi ze 147 dzisiaj na A4 w kierunku Rzeszowa? Srebrna 159 KRA i bordowa 146 RLE :D
Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej w Skawinie. Jechałeś za mną (niestety akurat błękitna nowa Fiesta) i skręciłes do Biedronki.
Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 147 na ramkach jadacej na a4 w kierunku krakowa kolo 13
Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj koło 9 rano ładna 159 SW 2.2 JTS parkowała na Brożka w Krakowie pod ZUM Medycyna Pracy ;) Pozdro
Pozdrowienia dla 166 widzianej wczoraj pod Multikinem na Dobrego Pasterza w Krakowie :)
Wysłano z mojego HTC ONE M9