ja pozdrawiam srebrną 147 RRS na ramkach widzianą wczoraj w Ropczycach, starałem się mrugać ale nie wiem co z tego wyszło (jechałem Range Roverem ) ;)
Printable View
ja pozdrawiam srebrną 147 RRS na ramkach widzianą wczoraj w Ropczycach, starałem się mrugać ale nie wiem co z tego wyszło (jechałem Range Roverem ) ;)
a ja dziś wyjątkowo dobry dzień do Alf miałem :)
* 6:30 - w Lublinie widziałem 166 LU...(bez ramek) na osiedlu gdzie wynajmuje mieszkanie.
* 6:45 - na światłach widziałem srebrne 166 WF...(+ ramki) 2 osoby w środku + szafka lub biurko :)
* 12:30 - droga Lublin - Włodawa widziane 166 FL (jeśli dobrze pamiętam to też LU... + rameczki)
* 13:30 - droga Lublin - Kraśnik widziana 166 FL (bez ramek RDE...)
* 14:00 - droga Kraśnik - Rzeszów 156 FL bez ramek ale odmachane
...+ kilka innych 2x 147 / 1x 146 / 2x 156 / 1x 155 - niestety albo nie machali albo słońce mnie oślepiało i nie widziałem :)
Tyle 166 jeszcze nigdy 1 dnia na drodze nie widziałem :)
...edit...
* 17:00 - droga Kawęczyn - Wolica kolejna 166 RRS... :)
który to się wczoraj woził po rynku w Dębicy 156 na ramkach srebrna 2,4 silniczek :D
Maciek jechałeś wczoraj koło koło 20:45 koło Orzecha? :)
nie, kolega ma ramki (sam mu zalatwialem) ale nie udziela sie na forum, AR kupil od brata i wczesniej jego brat sie tu zagladal
Pozdrowienia dla kolegi w 159 na blachach Tomaszowskich widzianego dzisiaj ok 20 pod Nadszańcem w Zamościu ;)
P.s Zbyt późno zauważyłem podniesioną rękę ^^