Z ta gwarancja w IE to i tak jest lipa wiec nie ma co sie tam przejmowac, tylko robic u kogos zaufanego:) Ja kiedys na miejscu kupilem driveshaft do Mondeo ST200 ( z katalogu, niby pasujacy ) za 300e i okazalo sie ze nie pasuje, myslisz ze oddali mi kase? 2 miechy walczylem i wkoncu go wywalilem bo sie okazalo ze SKF robi bez ABSu i twierdza ze sie da ring ABS przelozyc, nawet dzwonilem do fabryki! ( rozmawialem z inzynierem od produkcji bo troche mnie ponioslo ) Gowno prawda, motorfactors sie wypiol bo powiedzli ze to special order a fabryka twierdzi ze sie da zamontowac. Lezy teraz w reklamowce za domem kolo smietnika 300e !
Jak sie uwaza to nie ma opcji zeby sie pomylic. Mozna tez jechac do Newry i tam kupic w motorfactors, dzwonilem juz pare razy porownywalem ceny ok 15 do 30 % taniej niz u nas i tez mozna zwrocic, teoretycznie ( patrz wyzej ) Z zawieszeniem to raczej nie ma wiekszych problemow, bo co moze byc nie tak? czesci zawieszenia do 166 w kazdej wersji sa takie same, nawet zwrotnice do 2.0TS i 3.0 sa takie same, przewody hamulcowe, wahacze. W tyle jest tylko jeden myk z tuleja zwrotnicy bo podobno sa dwa rodzaje.