W Michałkowicach kolego wrzuciłem, również pozdrawiam :)
Printable View
Jesli mnie oczy nie myliły i lepiej poznaje ludzi od Ciebie Tasiek to tyś zwiewał szybko spod urzędu celnego (fabryczna 2) swoją alfiną o 8 rano? :D
przyjechalem wlasnie do roboty :P auto stalo naprzeciw myjni a ja wchodzilem akurat na chodnik pod budynkiem zauwazylem Cie jak wsiadales mialem wolac ale pewnosci nie mialem czy to ty dopiero jak rejestracje zobaczylem to poznalem :p
Pozdrawiam srebrna 156 SW na ul Piasta Kołodzieja w KRK przed ósmą.Miałeś ramkę tylko z tyłu
Nazar, nie jechałeś przypadkiem pół godziny temu przez Siemce? Jak tak to mijałem Cię pod kościołem w Michałkowicach, machałem :D Pozdro!
Ja pozdrawiam pana w czarnej 159 (STA...), ktorego drugi dzien z rzedu wyprzedzalem w lesie przed Wola. Wczoraj awaryjki byly ale bez odzewu, chyba nietutejszy :/
Witam Użytkowników, o co chodzi z tym pozdrawianiem się.
Niedawno kupiłem pierwszą alfę i tak pytam:)
w koncu jestes w nie byle jakim klubie lecz w Renomowanym Klubie Alfy Romeo i posiadasz nietuzinkowy oryginalny samochod nie to co inne ktore zalewaja drogi i musialbys trzymac caly czas reke w gorze i jechac non stop na dlugich,a oni i tak by nie wiedzieli o co lotto:D
Ok, już rozumiem, w takim razie do zobaczenia na drodze:)
Pozdrowienia dla srebrnej Q4 oramkowanej z fajnie oklejonymi lusterkami na nr.rej.KR 81... spotkanej w Żywcu w godz.10:30 - 11-ta.
Nie było łapek , nie było mrugania ;) była za to miła i krótka wymiana zdań :):) z kierowcą i pasażerką.
pozdrawiam właściciela srebrnej 166 z ramkami klubowymi SBE..., stała dzisiaj na Orląt Lwowskich w Bytomiu niedaleko kościoła św. Barbary ;)
Pozdro dla właściciela bordowej 156 na SK i ramkach zaparkowanej w Bytomiu przy Chorzowskiej 12A:)
ja pozdrowie czrnego sw 159 na rej SPS wieczorem nna rondzie kolo shella w pszczynie. Yaro?? sory ze nie migalem ale przy wchodzeniu na rondo z ta predkoscia bylo by to niebezpieczne;p
Pozdrawiam stojącą dzisiaj koło cmentarza w Dłużcu czerwoną 156 JTD na ramkach :)
Wzajemnie, Pozdro!http://www.forum.alfaholicy.org/clear.gif Edytuj post
P.S. "pomalowane" - nie "oklejone" :)
Serdecznie pozdrawiam kolegę Z pięknej czerwonej Brery z którym spotkaliśmy się dzisiaj około 8:45 na myjni BP w Krakowie na Zakopiance,
Kolega naprawdę kocha swój samochód bo mimo że był czysty to i tak go Jeszce mył :)
pozdro
Pozdrawiam właściciela oramkowanej 147 FL SD xx777 zaparkowanej na "manhatanie"- stoi dokładnie na wprost mojego sklepu:) moja 156 stoi 3 miejsca parkingowe obok.
Pozdrowienia dla Venoma. Dzieki za szybszą przejażdżkę po Chorzowie i Katowicach:-) Nie widzialem ramek ale tablice rejestracyjne skojarzyłem:-)
Pozdrawiam kolegę z którym minąłem się dziś na Ul. Barbary w Bieżanowie ;)
Kto to parkuje codziennie w godzinach ok. 13-15 w wodzisławiu na parkingu na przeciw byłego:) już dworca PKS czerwoną 147 z kołpakami z czerwoną obwódką na blachach swd? Kilka razy już tam widziana w tych samych godzinach.
JakubGTV, Dzieki - tak znalazłem :) Spiderek jest na sprzedaz, dobrze ze powiedziałes o ramkach bo jak to niebedzie ktos z forum to zdejme
Pozdrawiam właściciela srebrnej GTV spotkanej dzisiaj na skrzyżowaniu Powstańców i 29 Listopada. Dźwięk wydechu masz rasowy. :)
Witam wszystkich alfacholików parkujących pod kopalnia Rydułtowy:)
rozmawiając przez tel. z kolegą forumowym nietyxem trafiłem znów na cox-a w swojej GTA dostał po oczach długimi ale zero reakcji hahah 4:0 :) GTA jest chyba czas pomyślec o okularach skrzyżowanie przy platanie ok 13-14
Pozdro dla kolegi z czarnej? GTV dziś w rano w Dąbrowie Górniczej :)
Awaryjne + długie były :)
Pozdrawiam kolege z czarnego GT na blachach kr widzianego pol h temu pod biprostalem na swiatlach :)
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156(SBE/SBL?) mijanego jakies 2 godziny temu na drodze na tereny przemyslowe w Tychach :)
Przyznać się czyje 166 SBE z ramkami stało dziś w Zabrzu na Rymera?