Dziś jadąc z Wrocławia w kier. Ząbkowic, w okolicach Kobierzyc, minąłem 156 SW z ramkami (nie zdążyłem mrugnąć / machnąć :().
Jechałem czarną 147 po lifcie.
KTO TO TAKI ? :)
Printable View
Dziś jadąc z Wrocławia w kier. Ząbkowic, w okolicach Kobierzyc, minąłem 156 SW z ramkami (nie zdążyłem mrugnąć / machnąć :().
Jechałem czarną 147 po lifcie.
KTO TO TAKI ? :)
stalowa 156sw po lifcie kolo dolmedu dzis kolo 18.00 kierownik wielce zdziwiony moim trabnieciem:) najpierw wdzialem Cie na rowerze a teraz juz w aucie:)
PP welcome :)
Dzisiaj srebrna 145 pomachane odmachane koło 14 na robotniczej :)
Ok 13 na ślężnej 156 zielona na blachach SPS i klubowych ramkach, były światełka i łapka :)
wczoraj, pod CH Młyn mijałam się z GT maykee'go. Machnęłam, ale nie mam pojęcia, czy kierowca zauważył.
A to ja próbowałam jakoś wyjechać z Wrocławia dzisiaj - również serdecznie pozdrawiam jedynego kierownika alfy w tym pięknym mieście, który mi pomachał :) A byłam tam tydzień :) Liczę na lepszy efekt w następnym tygodniu, kiedy znowu będę mieć przyjemność śmigać po Wroclawiu ;)
Pozdrowienia dla Mateusza widzianego w poniedziałek na A4 w kierunku Katowic :) oraz dzisiaj srebrno niebieska 159 na A4 w stronę Wrocławia :) (dobrze że udało mi się szybko ich zauważyć i wyhamować bo przy 210 to byłby maksymalny mandacik ;) Pani policjantka zatrybiła bo tylko się uśmiechnęła jak zobaczyła znaczek alfy :)