może zamiast fotek, jakiś spocik ? :P
Printable View
może zamiast fotek, jakiś spocik ? :P
Trzeba było ściągać gościa... wkoncu on Ci z kamienia strzelił, pewnie nie miał chlapaczy i taki finał jest ... a co do szyby to w Płocku ogarną Ci za 360 zł pytaj do Płońska może będzie taniej
Ale to nie był tylko dla Ciebie pechowy tydzień ;)
Załącznik 99121Załącznik 99122Załącznik 99123
Skapnalem sie dopiero jak bylem juz u siebie, wiec nie bylo jak go sciagnac, a na poczatku nawet zabardzo nie wiedzialem co to było:/ a Tobie co kto zawinił? A co do szyby to juz zamówiłem, z wklejeniem 390 zł no i bedzie north glass czy jakos tak, z niebiesko-zielonym paskiem u gory(podobno dobra cena z tego co pytalem kilku osob, ja sie na tym niestety nie znam)
a mi zawiniła wściekła baba w Punto :D zachciało jej się ze środkowego pasa skręcić w lewa a że jechałem lewym pasem zajechała mi drogę no i stało się... naszczęscie tylko tak...
no bo zawsze mogła sie odbić i w kogos innego wypakowac ;) Ach te bezlitosne wsciekłe baby i ich małe wsciekłe popierdalaczki:D ale mam nadzieje ze zatrzymałeś ją i uspokoiłeś?
lokers, w ostatniej chwili Cię zauważyłem :P
Widziałem właśnie :D, na pierwszy rzut oka zawsze się ramki rzucają :D, muszę se zrobić :D:D:D:D
- - - Updated - - -
Spoko robcio wstawię jak tylko uporam się z ich ustawieniem, bo wyszedł mały zomk i muszę je jeszcze raz zdjąć poskładać z dwóch jedną tak by było pikobelo :D
Spoko spoko:) Piotrek w płońsku bede w sobotę, tylko daj jakis nr fona do siebie to bede dzwonił:)