-
Temat do góry,
ale ja niestety odpadam w tym tygodniu :), może za 2 tygodnie się uda :)
-
A ja się zapytam w tym temacie bo sporo nas jeździ na LPG w końcu :P Ma ktoś przejściówkę do gazu na Austrię? :D Tą do tankowania? takie pytanko z ciekawości ;] Pozdro!
-
hmmm lekka kapa ;/
w zimę gdy nic nie było to potrafiło się zebrać 10 samochodów, a teraz wygląda na powtórkę z zeszłego roku :/
Hitman, rozkręć spota :P, to może wpadnę za tydzień w czwartek po pracy :),
-
Ja chętnie rozkręcę, ale jak sam będę mógł przyjechać :D Bo póki co to ciągle coś mam, albo uczelnia, albo praca....
-
No coś porozwiewalo ludzi, mnie też nie ma, ale ja mam wytłuaczenie - L4 :) i do tego Alfka rozkręcona, ale obiecuję że na poczatku lipca już będę, może nawet 5 dnia miesiąca się pojawię pod GO Sportem.
Pozdrawiam i udanego spotu życzę, a Wy kończcie te sesje ile można sie pierdzielić z egzainami, na polibudę uczęszczacie ??? :)
-
Haha, no jakbyś zgadł :D Polibuda przeca... transport... Ale chyba i tak jeden, albo dwa egzaminy zostaną mi na wrzesień...
-
Dobra Panowie i Panie w tym tygodniu spotujemy coś czy nic ?? Widzę że entuzjazm opadł w temacie a szkoda szkoda
-
Ciao! Właśnie ,właśnie tak jak bocik mam nadal L-4 i ... niby czasu więcej a jednak zawsze coś jest (do roboty ) Zaprosiłem na spota nowego posiadacza belli 2.0 Jts a gość zna się na lakierach bo pracuje i miesza tak by było ok.Wreszcie mam pomalowany zderzak przód i ... małe dodatki - więc wypadało by się tym pochwalić. W tym tygodniu mam co robić ,ale na następny czwartek - kto wie !?! Pozdrawiam wszystkich :D
-
Pietro, to mam nadzieję że zobaczę Twoje lakiernicze niespodzianki :) musisz się pochwalić jak będziesz i ja będę :D I będę miał w takim razie w tym temacie pytanie też do Ciebie ;) Pozdro!
-
1 załącznik(i)
[QUOTE=hitman047;904025]Pietro, to mam nadzieję że zobaczę Twoje lakiernicze niespodzianki :) musisz się pochwalić jak będziesz i ja będę :D I będę miał w takim razie w tym temacie pytanie też do Ciebie ;)
Ok -hitman .Do następnego czwartku.Załącznik 59823 I aby się wszyscy nie pchali :stop: