Czyli rozumiem kolego Buratino mam się nie pakowac ? Wzór mega,a ponad 6 tys na ori BBS-y nie mam zamiaru wydawać.
Printable View
Czyli rozumiem kolego Buratino mam się nie pakowac ? Wzór mega,a ponad 6 tys na ori BBS-y nie mam zamiaru wydawać.
Wzor ladny ale tak mi sie pomyslalo jak to jest ze nie pasuja do V6,przy ET-45:confused:,skoro 19-TI,maja ET-41.A u Ciebie jak jest???Zaciskow Brembo niema???Twoja wersja w oryginale to 136km???Jakie tam sa zaciski?Takie jak przy 1.9:confused:
- - - Updated - - -
Ja powiem szczerze...osobiscie wolalbym wziazc uzywki oryginaly i dac je do zrobienia,masz wtedy przynajmniej wplyw na kolor itd.A chincyki wiadomo jaka maja opinie...
W każdej 2.0 sa tak zwane małe brembo cztero-tłoczkowe.Tak moja wersja to 136km
Ori bbsów uzywek właśnie niestety nie ma z takim rozstawem.
Te felgi Kojarzą mi sie z autami z lat 90, nie wiem dlaczego. Nie sa brzydkie ale jakoś tak tracą myszką. To takie moje 3 grosze dorzucam do tematu podrobek BBS'ów
Czy ktoś wie co to za felga? Jakie et musi mieć felga żeby zrównać się z błotnikiem w 159?
Wygląda mi na TOMASON TN4. Wejdź sobie na ich stronę i sprawdź.
poniżej 30.
Zobacz ten temat:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1217099
Pozdrawiam.
- Rafał
A co koledzy mysla o AEZ TIDORE DARK.19".Pytam czy jest zaineresowanie bo mam na oponach 235/35r 19 Goodyear Eagle F1 Asimetric.