Chyba niespodzianka - biała Giulietta wybierana najczęściej we Włoszech :)
http://www.alfanews.pl/2010/06/13/bi...w-giuliettcie/
Printable View
Chyba niespodzianka - biała Giulietta wybierana najczęściej we Włoszech :)
http://www.alfanews.pl/2010/06/13/bi...w-giuliettcie/
e tam niespodzianka... lansowali głównie białą, a ludność kupuje, co się jej wciska. Najwyraźniej uznali, że skoro promowana jest biała, to będzie trendy mieć własnie białą i tyle.
Zobaczysz za rok: czarnych i czerwonych znów będzie najwięcej, jak ludność ochłonie.
I jak naprawią ten pedał:)))))
biały oleander w modzie:D
sądzę, że to też element strategii sprzedaży. Wiadomo, alfa to czerwony. No to jakby sprzedaż szła słabiej niż Sergio zaplanował, wchodzimy do ataku z czerwonymi armatami i już jest okazja do nowej kampanii promocyjnej w typie "nadjeżdża TWOJA alfa rosso" itd.
nie wiem, co wy chcecie od tego białego koloru?
nie widziałem niestety na żywo, ale z fotek Julce w czerni niezbyt dobrze...
co innego czerwony :)
a biały jak dla mnie jest OK - całkiem nieźle pasuje do TEGO modelu!
pozdr,
~tomaz
Z fotek może w czerni nie pasuje, ale na żywo wygląda bardzo przyzwoicie.
Gdybym miał wybierać z aktualnie dostępnych to na bank brałbym czarnulę ;)
Zastanawiam się czy zamawiać teraz julkę czy czekać do końca roku....Teraz samemu można sobie skonfigurować samochód a póżniej trzeba będzie wybierac z tego co nie sprzedało się po premierze w Polsce. Zastanawiam się teraz nad progression i nie wiem którą opcję dobrać - felgi 17 " sport czy audio Bose? Czy różnica między audio podstawowym a bose jest warta 3500 zł ? Nie jestem jakimś melomanem ale lubię posłuchać czasem nieco głośniej muzyki i chciałbym bym żeby głośniki się wyrabiały :) Zastanawiam się też na portem do nawigacji - kosztuje 500 zł ale póżniej trzeba będzie do tego dokupić jeszcze nawigację i to chyba tylko dedykowaną. Proszę o poradę co byście z tego wybrali :) ?
Kolego, nie wiem jak to wyglada w nowych modelach, ale kiedys zestaw BOSE to byl czysty marketing, a glosniki i osprzet nie byly warte wydanych pieniedzy. Zreszta sadze, ze duzo lepiej bedzie zlecic samemu instalacje nowego audio zewnetrznej firmie. Wybierzesz odpowiedni zestaw pod siebie, solidnie zrobiony.