Pozdrawiam czerwona AR na ramkach i jej wlascicielke :) ( skrzyzowanie kuroinskiego i obornickiej) Zbyt pozno zobaczylem zeby odmachac. Pierwsze powitanie na ramkach bardzo mile uczucie :)
Printable View
Pozdrawiam czerwona AR na ramkach i jej wlascicielke :) ( skrzyzowanie kuroinskiego i obornickiej) Zbyt pozno zobaczylem zeby odmachac. Pierwsze powitanie na ramkach bardzo mile uczucie :)
Pozdrawienia dla czarnej 159 SW PWA, parkujacej wczoraj okolo 17-tej na ul. Krzyzowej blisko skrzyzowania z Dolna Wilda.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
05.06.2017 ok 19:00 na skrzyżowaniu Mieszka I/Słowiańska mijana 166 chyba na PPL i z ramkami :) Machałem ale chyba kolega nie widział, albo go kobieta zagadywała :P Pozdrawiam :)
Pozdrawiam <ponownie :P > oramkowana PPL, ul. Grunwaldzka, Pń :)
Pozdrawiam z Armii Krajowej osiedla http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/06/206.jpg
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam czarna 159 SW na ramkach parkujaca wczoraj wieczorem przy restauracji Rycerska i kampusie domkow w poblizu Malty.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla 159 na PJA jadącej w stronę Wiednia. Minęliśmy się przy tej nowej obwodnicy dziś ok 13 przed Wiedniem
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka