Maciek widze ze wystawiles swoja niebieska strzale na sprzedaz.Czyzby w planach zakup 159??
Printable View
Maciek widze ze wystawiles swoja niebieska strzale na sprzedaz.Czyzby w planach zakup 159??
pozdrowienia dla 156 srebrnej na ramkach w Dębicy na ulicy rzeszowieskiej, niestety zapatrzyłem się na tą samą panią co Ty i nawet łapki nie zdążyłem wystawić :) około 8:30 :)
rowniez pozdrowienia dla Ramziego wykorzystanego bezczelnie na ulicy ;) :D
hahaha Pozdrawienia Panowie:).
Pozdro dla Alfy bodajże 156 sedan na ramkach klubowych RNI jadącej w Stalowej Woli w stronę ulicy Niezłomnych 70.
srebrna 147 16v jtd na ramkach :) RRR 4..F stojącą i prezentującą swoje wdzieki od bodajże 2h pod Intertonem :) pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kolegi w granatowej 156 SW któremu mrugnąłem i pomachałem, reakcja mnie zaskoczyła, redukcja, troche czarnego dymu i ucieczka :), a ja tylko chciałem pozdrowić klubowicza. Może numery na mojej 155ce odstraszają ? Sam nie wiem. Ale i tak pozdrawiam.
Pozdrowienia dla kolegi w 156 mijanego przed Sanokiem (jechałem w stronę Rzeszowa). Oraz dla dwóch wesołych Romków ;) w czarnej 159SW w Rzeszowie na francuskich blachach.