Miałem na myśli sztukę.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Miałem na myśli sztukę.
Nie mam zdjęć ale niestety nie zmieściły się pod dekielek. Wyciąłem otwory i włożyłem w nie ledy w gumowych ringach ale niestety by zamontować taki komplet trzeba by zdemontować na czas osadzania żarówek część elementów znajdujących się pod maską.
Ja mam podobne ledy do tych i niestety nie są małe.
http://allegro.pl/led-h7-10800lm-cre...635637986.html
Założone dzienne z Alli, te najmocniejsze , które koledzy już zakładali. Jestem bardzo zadowolony , mocno świecą, instalacja rzeczywiście łatwa, choć na początku myślałem ze będę miał z tym problem.
Panowie a co z homologacją tych waszych ledów z aliexpress? Problemy na przeglądzie mogą być? Bo wlasnie chcialem duolighty kupic ktore chyba jako jedyne homologacje mają...
Jak sobie radzicie z ukosnym mocowaniem żarówki,jakie jest w 159? Led przecież nie jest przystosowany do takiego ułożenia.
Ostatnio na przeglądzie pomylił moje dzienne z światłami mijania.
Ja już założylem na mijania moje h7 ledy ( jw kilka postow ) i założylem kierunki ledowe z dziennymi, choć dzienne będę podlączał jak już moduł od zmierzchowego podlącze, ale i z dekielkiem się udalo i szczerze powiem jak oryginał hehe, tylko na zdjeciach widać połaczenie na dekielku bo zdjecie z flaschem ale malo prawdopodobne że ktoś by się skapnął jak by spojrzal pod maskę hehe
Dekielek gumowy od jakiegoś nissana
A co do światła to bajka, chyba zamowie jeszcze na drogowe ledy h7 ale to juz po świętach ;)