Napisał
Tytanowy
Nie tyle prośbę, co chciałem zwyczajnie się upewnić że dostanę towar który będzie pasował do mojej 164... Podałem Ci VIN i wszystko co potrzebne, jednakże nie byłeś w stanie odpowiedzieć mi jasno, czy będzie ono pasować na 100% do mojego modelu, więc stwierdziłeś że to zweryfikujesz i dasz mi znać. Chyba nikt raczej nie chciałby kupić kota w worku, tym bardziej że nie miałem czasu na to żeby wyjąć skrzynię, sprzęgło i w razie gdyby okazało się że to nie to, czekać aż przyjdzie do mnie nowe (właściwe). Skąd mogłem wiedzieć, że będziesz ściągał jakieś sprzęgło dla porównania. Na dodatek wypadł mi wyjazd, fakt mogłem w jakiś sposób Cię poinformować, jednakże niezbytnio miałem wtedy do tego głowę i możliwości, a po powrocie miałem temat już załatwiony i TU akurat racja, że zwyczajnie zapomniałem się do Ciebie odezwać a na domiar wszystkiego tak jak napisałeś już sam, miałem pełną skrzynkę i wiadomości do mnie nie docierały. Jedyne co mogę to przeprosić jeszcze raz za sytuację, ale mimo wszystko pytanie się o dostępność danej części/towaru nie jest jednoznaczne z tym, że od razu muszę ją kupić...
PS. jakby co, możesz śmiało pisać już prywatne wiadomości, bo pewnie nie każdy chce czytać nasze osobiste wypociny, nie związane w żaden sposób z tematyką tego tematu.